X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth Access Point with USB Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8T030EA
Categorie :
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 sep 2011 12:03:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13390
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server
Bluetooth-accesspoint met USB-printserver

Marketingtekst Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server.
Stuur gegevens over tussen een computer of PDA met Bluetooth-functionaliteit en computers die via het accesspoint zijn verbonden met een lokaal netwerk (LAN), of verschaf jezelf toegang tot het internet via het aangesloten LAN. Als u uw USB-printer aansluit op uw accesspoint kunt u via Bluetooth een afdrukopdracht naar een USB-printer sturen. De ingebouwde printserver stelt u in staat afdrukopdrachten te versturen van computers die aangesloten zijn op het bekabelde LAN naar USB-printers die zijn aangesloten op het accesspoint. Ons accesspoint beschikt over een Bluetooth Klasse 1-radio, de meest krachtige radio die te krijgen is. Dit Bluetooth-apparaat overbrugt afstanden van tot wel 100 meter met een snelheid van tot 723Kbps en ondersteunt tot wel zeven gebruikers tegelijk. Onze gebruiksvriendelijke webbrowserinterface maakt het beheren van uw accesspoint eenvoudiger dan ooit tevoren. Het geavanceerde Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) zorgt ervoor dat uw accesspoint automatisch een IP-adres krijgt toegekend als hij op het netwerk wordt aangesloten. De verbindingen met alle draadloze Bluetooth-apparaten zijn beveiligd middels 128-bits encryptie en gebruikersauthenticatie.

Ondersteund worden: Windows 98 SE, Me, 2000, XP, Pocket PC 2000, Pocket PC 2002 en Palm OS

Voordelen :
• Hiermee kunt u via Bluetooth en uw netwerk draadloos afdrukopdrachten versturen naar een USB-printer
• Ondersteunt tot zeven gebruikers tegelijkertijd
• Eenvoudig in het beheer met ingebouwde webbrowserinterface
• Uitermate geschikt voor gebruik met een desktopcomputer of PDA
• Ingebouwde beveiliging in de vorm van 128-bits encryptie en authenticatie, voor veilige verbindingen met andere Bluetooth-apparaten
• Geschikt voor alle op Bluetooth v1.1 gebaseerde apparaten
• Gemakkelijk te installeren
• Ondersteunt Microsoft® Windows 98 SE, Me, 2000, XP en Microsoft Pocket PC 2000 en Pocket 2002
• U kunt werken tot op een afstand van 100m (afhankelijk van de omgeving, het aantal gebruikers en de aanwezigheid van andere draadloze apparaten in de directe nabijheid).
• Wordt geleverd met installatiesoftware voor Windows®.
Korte samenvatting Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server:
Deze korte samenvatting van de Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server, HTTP, Ethernet, USB, Fast Ethernet, Bluetooth, USB, 100 m, -30 - 55 °C, Microsoft Windows 98 SE, Me, 2000, XP, Pocket PC 2000, Pocket PC 2002, Palm OS
Lange samenvatting Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Bluetooth Access Point with USB Print Server. Bandbreedte: 2,4 GHz. Beheerprotocollen: HTTP, Datalink-protocollen: Ethernet, USB, Fast Ethernet, Bluetooth. Interface: USB. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 98 SE, Me, 2000, XP, Pocket PC 2000, Pocket PC 2002, Palm OS. Max bereik binnenshuis: 100 m, Voldoet aan industriestandaarden: Bluetooth 1.1
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Bandbreedte
2,4 GHz
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, USB, Fast Ethernet, Bluetooth
Poorten & interfaces
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Design
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98 SE, Me, 2000, XP, Pocket PC 2000, Pocket PC 2002, Palm OS
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-30 - 55°C
Overige specificaties
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
Bluetooth 1.1