X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8T012DE1
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 dec 2011 14:55:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7344
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty.
Lange productnaam Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter
Bluetooth™ USB Adapter - 100 meter

Marketingtekst Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter.
Nu kunt u Bluetooth-functionaliteit toevoegen aan uw USB-notebook of -desktopcomputer. De adapter is uitermate geschikt voor gebruik in uw woning of onderweg. Hij laat uw computer draadloos verbinding maken met andere Bluetooth-apparaten, zonder dat u daarvoor een netwerk hoeft op te zetten. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op de USB-poort van uw computer en breng een verbinding tot stand met uw mobiele telefoons, printers, PDA's en andere computers die zijn uitgerust met Bluetooth-technologie. Vervolgens kunt u draadloos toegang krijgen tot het Internet, uw e-mail, documenten afdrukken, bestanden verplaatsen, contactinformatie raadplegen en nog veel meer. De adapter maakt gebruik van geavanceerde technologieën — Bluetooth-standaard v2.0 + EDR en USB 2.0 — ten behoeve van hogere verbindingssnelheden, verbeterde verwerking van stemgeluid en multimedia-applicaties, betere prestaties in Wi-Fi® omgevingen en overdrachtssnelheden die tot wel drie keer hoger liggen.

Het nieuwe stuurprogramma ondersteunt het Voice over IP profiel waardoor u probleemloos via het Internet kunt bellen.

- Wordt geleverd met levenslange fabrieksgarantie.
- Voegt draadloze Bluetooth -technologie toe aan uw notebook of desktopcomputer.
- Zorgt voor kabelvrije verbindingen met apparaten tot op 100 meter afstand.
- Zorgt voor hogere verbindingssnelheden en verbeterde prestaties.
- Laag energieverbruik.
- Werkt met Bluetooth v1.1-, 1.2- en 2.0-apparaten.
- Is met het gemak van USB 2.0 Plug-and-Play te installeren.
- Snelle paring (3,5 - 5 seconden).
- Ondersteunt nu ook het Voice over IP profiel.
- Gratis telefoonbeheersoftware voor het beheren van uw contactpersonenoverzicht en tekstberichten.
Korte samenvatting Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter:
Deze korte samenvatting van de Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter, PC&Notebook, Draadloos, 2.0+EDR, USB
Lange samenvatting Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Bluetooth™ USB Adapter, 100 meter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 3 Mbit/s. Bluetooth-versie: 2.0+EDR, Maximale afstand: 100 m. Compatibiliteit: PC&Notebook
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Mbit/s
Netwerk
Bluetooth-versie
The type of bluetooth technology in the product e.g. Bluetooth Smart (v4.0).
2.0+EDR
Netwerk
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
100 m
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC&Notebook
Overige specificaties
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
1