X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LCD SCREEN OVERLAYS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8Q3701EA
Categorie :
De weerspiegeling van fel licht in monitoren kan de zichtbaarheid van het beeld sterk verminderen en erg vermoeiend zijn voor uw ogen. Schermfilters kunnen u helpen dit probleem op te lossen en uw beeld weer zichtbaar te maken. Maar helemaal oplossen kunnen ze het nooit; plaats daarom uw monitor bij voorkeur in een hoek van 90 graden met een raam en bevestig eventueel zonneschermen voor de ramen.
schermfilters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8041
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin LCD SCREEN OVERLAYS:
De korte redactionele beschrijving van Belkin LCD SCREEN OVERLAYS
ClearScreen Overlay for HP iPAQ h2210 Pocket PC

Marketingtekst Belkin LCD SCREEN OVERLAYS

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin LCD SCREEN OVERLAYS.
Belkin ClearScreen overlays add a clear protective shield to your HP iPAQ h2210 handheld series screen most fragile component-the screen! Each razor-thin sheet reduces glare and affords your stylus with a smoother navigating surface while providing a tough layer of protection.

Advantages :

• Protects against scratches, grime, and fingerprints; eliminates glare

• Fits your handheld's LCD screen perfectly, by design

• Attaches smoothly with self-adhering surface; leaves no residue when removed

• Included lint-free cleaning cloth and Smoothie applicator

• 12 razor-thin polymer sheets, cleaning cloth, and Smoothie Card

Korte samenvatting Belkin LCD SCREEN OVERLAYS:
Deze korte samenvatting van de Belkin LCD SCREEN OVERLAYS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin LCD SCREEN OVERLAYS
Lange samenvatting Belkin LCD SCREEN OVERLAYS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin LCD SCREEN OVERLAYS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin LCD SCREEN OVERLAYS
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs