X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Travel kit for Palm Tungsten
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8P3001EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868417423
Categorie :
Accessories for handheld devices such as screen protectors and cases.
accessoires voor draagbare apparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 12:09:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9171
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam Belkin Travel kit for Palm Tungsten:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Travel kit for Palm Tungsten
USB-sync/reislaadset voor Palm Tungsten T/T2/T3/C/W/Zire71/m130 & m500 handhelds

Marketingtekst Belkin Travel kit for Palm Tungsten

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Travel kit for Palm Tungsten.
Met de Belkin reis-oplaadset kunt u uw handheld overal opladen. Deze set bevat een tweeweg sync laadkabel voor het voeden én synchroniseren van uw handheld, een Belkin usb-sigarettenaanstekeradapter en een usb-netvoedingsadapter met verloopstekkers voor continentaal Europa en Engeland.

Voordelen:
- Synchroniseert data in een handomdraai met uw pc.
- Levert onbeperkte voeding, altijd wanneer u het nodig hebt en overal waar u heen gaat.
- Voorziet uw pda op drie manieren van voeding - via de usb-poort van een computer, via een gewoon lichtnetstopcontact en via de sigarettenaansteker van de auto.
- Compact en licht gebouwd speciaal voor gebruik op reis.
Korte samenvatting Belkin Travel kit for Palm Tungsten:
Deze korte samenvatting van de Belkin Travel kit for Palm Tungsten-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Travel kit for Palm Tungsten, USB
Lange samenvatting Belkin Travel kit for Palm Tungsten:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Travel kit for Palm Tungsten, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Travel kit for Palm Tungsten. Interface: USB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
Palm Tungsten T/T2/T3/C/W/Zire71/m130/m500
Lengte snoer
How long the cable is.
1,5 m
Poorten & interfaces
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB