X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Nostromo™ SpeedPad n52
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8GFPC100EA
Categorie :
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:22:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25710
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Nostromo™ SpeedPad n52:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Nostromo™ SpeedPad n52
Nostromo ™SpeedPad n52

Marketingtekst Belkin Nostromo™ SpeedPad n52

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Nostromo™ SpeedPad n52.
De Nostromo SpeedPad n52 is ervoor gemaakt om de vijand te kunnen verslaan en beschikt over alle voordelen van zijn door critici goed ontvangen voorganger, de n50. Met de n52 voelt u het bloed harder door uw aderen stromen dankzij de geavanceerde opties waarmee u de bovenhand kunt krijgen in uw spel. Dit gebruiksvriendelijke apparaat combineert toetsenbord- en gampad-functionaliteit en biedt u meer tools voor het aanpassen van uw game naar uw wensen dan ooit tevoren.We hebben goed geluisterd naar de reacties van gamefanaten. Aan de hand van deze informatie hebben onze ontwerpers de innovatieve, stijlvolle en veelzijdige n52 ontworpen om u op eenvoudige wijze toegang te geven tot een arsenaal van dodelijke manoeuvres. Dus begin nu met het inprogrammerenvan 104 functies – en zie hoe gevaarlijk u bent geworden.

- Biedt u alle voordelen van een toetsenbord en evenals geweldige spelprestaties en flexibiliteit, waardoor u de overhand kunt krijgen in first-person shooters en elk willekeurig ander spel.
- Maakt u een geduchte tegenstander met een arsenaal dat u met een tikje van uw vinger kunt inzetten.
- U verslaat meer tegenstanders dan ooit dankzij 104 programmeerbare functies.
- Te programmeren voor 8 verschillende hoeken en diagonale acties.
- Verruimt uw horizon met verregaande programmeerbaarheid die u kunt delen en gebruiken voor vrijwel elk programma of applicatie.
Met de Nostromo Array Software kunt u:
- 104 functies programmeren profielen aanmaken, instellen en uitwisselen knopfuncties van het internet downloaden en toetsenbord en assen remappen.
- 14 programmeerbare toetsenbordknoppen EN 2 duimknoppen.
- Een extra rij toetsen (ten opzichte van de n50) die speciaal ingesteld kunnen worden voor vooraf geselecteerde games.
- Muiswieltje voor intuïtieve en bliksemsnelle acties – 360 graden draaibaar scrollwiel.
- Verstel- en verwijderbare linkerhandsteun waardoor comfort voor iedereen gegarandeerd is.
- Programmeerbaar besturingspad met 8 richtingen voor 8 invalshoeken en diagonale acties.
- Voldoet aan de eisen van extreme gamers vanwege haar solide basis met een intern metalen gewicht en een rubberen onderstel.
Korte samenvatting Belkin Nostromo™ SpeedPad n52:
Deze korte samenvatting van de Belkin Nostromo™ SpeedPad n52-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Nostromo™ SpeedPad n52, USB
Lange samenvatting Belkin Nostromo™ SpeedPad n52:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Nostromo™ SpeedPad n52, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Nostromo™ SpeedPad n52. Aansluiting: USB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Toetsenbord
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
USB
Design
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Muis
Inclusief muis *
A mouse is included with this product.
Yes
Scroll
Move displayed text or graphics in a particular direction on a computer screen in order to view different parts of them.
Yes