X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iPod™ Car Home Audio Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8E468EAKIT
Categorie :
Accessories used with MP3/MP4 players such as earphones.
MP3/MP4 speler accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14218
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange garantie van Belkin
Lange productnaam Belkin iPod™ Car Home Audio Kit:
De korte redactionele beschrijving van Belkin iPod™ Car Home Audio Kit
Audioset voor iPod™

Marketingtekst Belkin iPod™ Car Home Audio Kit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin iPod™ Car Home Audio Kit.
Deze audioset voor iPod bestaat uit een autoset, een mobiele casetteadapter en een audiokabel (3.5mm-steker-naar-2xRCA).

De autoset laadt uw iPod op via de sigarettenaansteker in uw auto en stelt u in staat de muziek op uw iPod te beluisteren via het stereosysteem van uw auto.

Met deze mobiele cassetteadapter van Belkin kunt u op eenvoudige wijze uw iPod-apparaat, draagbare mp3-, cd-, of cassettespeler, pc of laptop aansluiten op de stereo-installatie van uw auto, via de cassettespeler in uw dashboard. Dit apparaatje zorgt op eenvoudige wijze voor een goede geluidsoverdracht naar de stereo-installatie van uw auto, zodat u de liedjes die op uw draagbare audioapparaat staan, kunt beluisteren. De adapter beperkt ruis doordat hij er automatisch voor zorgt dat tijdens het rijden de juiste spanning behouden blijft in het cassettedeck. Hierdoor wordt een uitstekende geluidskwaliteit gewaarborgd.

De 3,5mm-luidsprekerkabel verbindt uw iPod™ met een extern multimedialuidsprekersysteem, een stereosysteem of een stereoapparaat, of een ander apparaat met standaard RCA-stereoconnectoren.

Voordelen :
• AUTOSET :
Uitgerust met een 3,5mm-audiouitgang
Wordt geleverd met exclusieve kabel van Belkin
Maakt het beluisteren van de muziek van uw iPod via de stereo-installatie van uw auto mogelijk.
• MOBIELE CASSETTEADAPTER :
Kan afhankelijk van de cassettespeler in de lengte of in de breedte in de speler gestoken worden
• 10 cm lange kabel maakt plaatsing van uw audiospeler zeer eenvoudig
• AUDIOKABEL – 3,5mm-steker-naar-2xRCA
Vergulde connectoren voor optimale signaaloverdracht.
Verbindt draagbare audiospelers met multimedialuidsprekers, uw home-stereosysteem, of andere apparatuur met standaard RCA-stereoconnectoren
Korte samenvatting Belkin iPod™ Car Home Audio Kit:
Deze korte samenvatting van de Belkin iPod™ Car Home Audio Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin iPod™ Car Home Audio Kit
Lange samenvatting Belkin iPod™ Car Home Audio Kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin iPod™ Car Home Audio Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin iPod™ Car Home Audio Kit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs