X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8E462EA
Categorie :
Instrument for converting sound waves into electrical energy variations which may then be amplified, transmitted, or recorded.
microfoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:34:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9450
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector
Dictafoon voor iPod™ met Dock-connector

Marketingtekst Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector.
De dictafoon van belkin is een geweldige oplossing voor iPod-gebruikers die iets te zeggen hebben. Nu kunt u ook memo’s, lezingen, interviews of gesprekken opnemen – door gewoon de dictafoon op uw iPod aan te sluiten. De bijzonder grote opslagcapaciteit van de iPod maakt het mogelijk honderden uren geluid van hoge kwaliteit op te nemen. U kunt op eenvoudige wijze uw audionotities beluisteren via de ingebouwde luidspreker, uw earbud-hoofdtelefoon, of uw computer. U kunt bovendien uw opnames naar uw desktop- of notebookcomputer kopiëren om ze daar op te slaan, te bewerken of om ze per e-mail te versturen naar anderen. De dictafoon van Belkin kan ook dienst doen als een reiswekker, wat een hele nieuwe dimensie aan de iPod toevoegt.

Voordelen:
- Geschikt voor het opnemen van persoonlijke memo’s, notities en interviews via een omnidirectionele microfoon van hoge kwaliteit.
- Luidspreker van 16 mm voor het snel afluisteren van uw opname.
- Eenvoudig te bevestigen aan uw iPod via de connector voor de afstandsbediening/koptelefoon.
- Led-indicator geeft de opnamestatus van de dictafoon weer.
- Geen aparte software vereist; iPod beschikt over ingebouwde Plug-and-Play-technologie.
- Makkelijk mee te nemen dankzij het ultracompacte design; beschikt over een beschermdop.
- Compatibel met iPod-software versie 2.1 of hoger.
- De iPod creëert audiobestanden in mono-WAV-formaat.
Korte samenvatting Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector:
Deze korte samenvatting van de Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector
Lange samenvatting Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Voice Recorder for iPod w/ Dock Connector
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs