X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WaveRest Gel Mouse Pad
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8E262-BLK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868234358
Categorie :
Een mat voor onder uw muis, zeer praktisch als u nog een muis met een balletje erin hebt. Een muismat zorgt voor meer grip, zodat u prettiger kunt werken met uw muis. Voor nieuwe optische en lasermuizen is het vooral van belang een vlakke ondergrond te hebben.
muismatten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 62736
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin WaveRest Gel Mouse Pad:
De korte redactionele beschrijving van Belkin WaveRest Gel Mouse Pad
WaveRest Gel-muismat

Marketingtekst Belkin WaveRest Gel Mouse Pad

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin WaveRest Gel Mouse Pad.
Met zijn gepatenteerde golfvormige vormgeving biedt de WaveRest™ gel-muismat ergonomische ondersteuning voor uw polsen. Het gel-kussen vormt de GelFlex™ comfortzone. Deze past zich aan bij de natuurlijke vormen en bewegingen van uw pols en helpt de stress van hand en pols te verminderen.

Voordelen:
- Revolutionaire vormgeving met gewelfd profiel voor een natuurlijke hand- en polsbeweging.
- Strak loopvlak voor soepele en nauwkeurige muisbewegingen.
- Uniek met gel gevuld steunkussen past zich aan bij de natuurlijke vorm en bewegingen van uw pols helpt de stress van hand en pols te verminderen.
- Lichtgewicht en toch solide uitvoering gaat jaren mee.
Korte samenvatting Belkin WaveRest Gel Mouse Pad:
Deze korte samenvatting van de Belkin WaveRest Gel Mouse Pad-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin WaveRest Gel Mouse Pad, Zwart
Lange samenvatting Belkin WaveRest Gel Mouse Pad:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin WaveRest Gel Mouse Pad, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin WaveRest Gel Mouse Pad. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart