X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
36 PIECE TOOL KIT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8E066UK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868483565
Categorie :
Cases for storing pieces of equipment such as cameras, laptops, tripods.
apparatuurtassen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 12:31:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21639
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Belkin Lifetime Warranty.
Lange productnaam Belkin 36 PIECE TOOL KIT:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 36 PIECE TOOL KIT
Professional Computer Tool Kit (36-Piece)

Marketingtekst Belkin 36 PIECE TOOL KIT

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 36 PIECE TOOL KIT.
Our most popular tools for repairing or upgrading common electronic devices. All tools are fully demagnetized to protect your computer's hard drive or magnetic media from damage and each tool is conveniently stored in a custom designed case.
- For the do-it-yourself enthusiast.

- Tackles minor electronic maintenance jobs with ease.

- High quality craftsmanship.

Korte samenvatting Belkin 36 PIECE TOOL KIT:
Deze korte samenvatting van de Belkin 36 PIECE TOOL KIT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 36 PIECE TOOL KIT, Vinyl
Lange samenvatting Belkin 36 PIECE TOOL KIT:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 36 PIECE TOOL KIT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 36 PIECE TOOL KIT. Materiaal: Vinyl. Breedte: 305 mm, Diepte: 457 mm, Hoogte: 25 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Materiaal*
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Vinyl
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
305 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
457 mm
Hoogte
Hoogte van het product
25 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1 kg