X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable Management Clip S-clip (5-pack)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8B200AED5
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868560624
Categorie :
Objects used to hold cables or wires in place.
kabelklemmen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:54:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16481
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack):
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack)
Cable Management Clip S-clip (5-pack)

Marketingtekst Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack).
The Belkin cable Management S-clip helps to keep your cables organized. Including 30 labels for easy cable identification.
Korte samenvatting Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack):
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack), Grijs
Lange samenvatting Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable Management Clip S-clip (5-pack). Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Verpakking
Aantal
The number of products there are.
5