X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Superior Series Emergency Battery Backup
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F6H500DUUNV
Categorie :
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 aug 2011 01:25:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12140
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Users monual PDF (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Wordt geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam Belkin Superior Series Emergency Battery Backup:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Superior Series Emergency Battery Backup
Superior Series Accunoodvoeding

Marketingtekst Belkin Superior Series Emergency Battery Backup

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Superior Series Emergency Battery Backup.
Elk jaar komt de stroomvoorziening van de elektronica in uw woning en kantoor door verschillende natuurlijke oorzaken en menselijke fouten in gevaar. De accunoodvoeding uit de Superior-Serie van Belkin zorgt voor schone en veilige voeding voor uw werkstations in uw woning of kantoor. Bij stroomuitval zorgt de noodvoeding ervoor dat uw computer automatisch overschakelt op accuvoeding en krijgt u ruim de tijd om geopende bestanden op te slaan en uw systeem veilig uit te schakelen. De spanningsbeveiligingsproducten van Belkin beschermen uw waardevolle apparatuur en kritieke gegevens tegen stroomstoringen van elk niveau. Belkin is toonaangevend op het gebied van spanningsbeveiliging en biedt beproefde innovatieve oplossingen die de aangesloten apparatuur beveiligen tegen schadelijke elektrische storingen.

Voordelen:
- Geeft u tot 15 minuten back-uptijd
- Accucapaciteit: 350 - 650 VA (210-390 W)
- 3 tegen overspanning beveiligde stopcontacten voor noodvoeding, 3 uitsluitend tegen overspanning beveiligde stopcontacten
- Telefoon/fax/modembeveiliging
- Sluit uw systeem en documenten op een veilige manier af met de meegeleverde Power Management Software
- Helpt elektromagnetische en radiofrequente storing (EMI/RFI) voorkomen
- Dataherstelgarantie

Productkenmerken:
- Poorten voor USB- en seriële communicatie
- Zorgt op betrouwbare wijze voor spanningsbeveiliging (tot 1620 J)
Korte samenvatting Belkin Superior Series Emergency Battery Backup:
Deze korte samenvatting van de Belkin Superior Series Emergency Battery Backup-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Superior Series Emergency Battery Backup, 3 battery backup, 3 surge-protected-only, Zwart
Lange samenvatting Belkin Superior Series Emergency Battery Backup:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Superior Series Emergency Battery Backup, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Superior Series Emergency Battery Backup. Output power capacity: 350 VA, Uitgangsvermogen: 210 W. Typische backup tijd op volledige lading: 15 min. Kleur van het product: Zwart. Output-aansluitingen: 3 battery backup, 3 surge-protected-only
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Output power capacity*
The maximum power that the device can produce.
350 VA
Uitgangsvermogen*
The power that the device can produce.
210 W
Accu/Batterij
Typische backup tijd op volledige lading
The amount of time that a backup energy source (e.g. UPS - Uninterruptible Power Source) can power the device for, when the backup energy source is fully loaded (100% of capacity).
15 min
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Output-aansluitingen
3 battery backup, 3 surge-protected-only
Nominale input voltage
The voltage which the manufacturer recommends that the device needs to operate normally.
220
Netspanning, in bedrijf
The voltage which the manufacturer states that the device can produce.
220
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB
1 x RS-232
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin 650VA Superior Series Emergency Battery Backup
Belkin 650VA Superior Series Emergency Battery Backup
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F6H650DUUNV
 — 
Belkin 350VA Superior Series Emergency Battery Backup
Belkin 350VA Superior Series Emergency Battery Backup
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F6H350DUUNV
 —