X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Regulator Pro Gold Series
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F6C525Y220V
Categorie :
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:41:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12488
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Belkin Regulator Pro Gold Series:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Regulator Pro Gold Series
Regulator Pro Gold Series

Marketingtekst Belkin Regulator Pro Gold Series

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Regulator Pro Gold Series.
Wat een pech! Al weer is de stroom uitgevallen. Ergens moet er een zaklamp in deze la liggen. Kon ik het licht van mijn monitor maar gebruiken om mijn zaklamp te vinden. Wacht even, mijn pc staat gewoon aan. Natuurlijk, mijn Regulator PRO™ UPS noodstroomunit. Hoef ik me geen zorgen over te maken.

De Regulator PRO™ UPS noodstroomunit van 525 VA met automatische spanningsregeling (AVR) beveiligt tegen elke stroomstoring - inclusief spanningsval en stroomuitval.

Productkenmerken:
- Inclusief gratis uitschakelsoftware en RS232-kabel waardoor uw computer bij een stroomstoring de data automatisch kan opslaan en zichzelf uitschakelt.
- EcoPower™ programma voor accuvervanging.
- Inclusief RJ11-kabel van 1,8 m.
- Led-indicatielampjes voor de netlijn, accuvoeding en accuvervanging vergemakkelijkt de bediening van de UPS
- Meerdere uitgangen voor de beveiliging van pc, monitor en andere randapparaten.
- RJ11 en RJ45 lijnbeveiliging.
- Ruisfilter voor elektromagnetische en radiofrequente storing.
Korte samenvatting Belkin Regulator Pro Gold Series:
Deze korte samenvatting van de Belkin Regulator Pro Gold Series-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Regulator Pro Gold Series, 0 - 95 procent, EMI/RFI
Lange samenvatting Belkin Regulator Pro Gold Series:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Regulator Pro Gold Series, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Regulator Pro Gold Series. Output power capacity: 525 VA, Uitgangsvermogen: 315 W. Lengte snoer: 1,8 m. Typische backup tijd op volledige lading: 32 min. Filteren: EMI/RFI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Output power capacity*
The maximum power that the device can produce.
525 VA
Uitgangsvermogen*
The power that the device can produce.
315 W
Voeding, frequentie ingang*
The frequency of the electricity, usually measured in Hertz (Hz), which is supplied by the power supply. Mains electricity in many parts of the world is 50Hz.
50
Emergency Power Off (EPO)
Yes
Poorten & interfaces
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Accu/Batterij
Typische backup tijd op volledige lading
The amount of time that a backup energy source (e.g. UPS - Uninterruptible Power Source) can power the device for, when the backup energy source is fully loaded (100% of capacity).
32 min
Prestatie
LED-indicatoren
Yes
Geluidsalarm(en)
Geluids Alarm aanwezig
Yes
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Overige specificaties
Nominale input voltage
The voltage which the manufacturer recommends that the device needs to operate normally.
220
Filteren
Het type filter dat gebruikt wordt
EMI/RFI
Netspanning, in bedrijf
The voltage which the manufacturer states that the device can produce.
220
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
RS-232
RJ-11
RJ-45