X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FireWire 800 3 port PCI card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U623EAAPL
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868531587
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:28:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 37051
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange fabrieksgarantie
Lange productnaam Belkin FireWire 800 3 port PCI card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin FireWire 800 3 port PCI card
3-poorts FireWire 800 PCI-kaart

Marketingtekst Belkin FireWire 800 3 port PCI card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin FireWire 800 3 port PCI card.
De 3-poorts PCI-kaart stelt u in staat meerdere computers en FireWire-apparatuur met elkaar te verbinden en zorgt op efficiënte wijze voor overdrachtssnelheden die twee keer zo hoog liggen als bij de originele FireWire-technologie het geval was. FireWire 800 is de nieuwste IEEE 1394b-specificatie, die zorgt voor real-time gegevensoverdracht, wat onmisbaar is voor videostreaming en audio-applicaties. De 3-poorts FireWire 800 PCI-kaart van Belkin is uitermate geschikt voor apparaten die intensief gebruik maken van de bandbreedte, zoals hi-speed externe diskdrives, draagbare opslagapparatuur en digitale audio-, video- en entertainmentcomponenten. 3-poorts FireWire 800 PCI-kaart

Voordelen:

- Voegt 3 FireWire® 800-poorten toe zodat u apparaten die intensief gebruik maken van de bandbreedte kunt aansluiten voor de best mogelijke prestaties.
- Is met het gemak van Plug-and-Play te installeren.
- Maakt overdrachtssnelheden tot 800Mbps mogelijk – ook bij overdracht van foto’s en videobeelden.
Korte samenvatting Belkin FireWire 800 3 port PCI card:
Deze korte samenvatting van de Belkin FireWire 800 3 port PCI card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin FireWire 800 3 port PCI card, PCI, IEEE 1394b
Lange samenvatting Belkin FireWire 800 3 port PCI card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin FireWire 800 3 port PCI card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin FireWire 800 3 port PCI card. Interface: PCI, Datalink-protocollen: IEEE 1394b
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
3
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
3 x FireWire
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
PCI
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 1394b