X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FireWire 800 ExpressCard
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U514EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868607350
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:11:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18550
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin FireWire 800 ExpressCard:
De korte redactionele beschrijving van Belkin FireWire 800 ExpressCard
FireWire 800 ExpressCard

Marketingtekst Belkin FireWire 800 ExpressCard

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin FireWire 800 ExpressCard.
Waarom ExpressCard? ExpressCard, de nieuwe standaard die de CardBus zal vervangen, verviervoudigt op efficiënte wijze de hoeveelheid beschikbare computerbandbreedte. Hierdoor kan muziek sneller gedownload worden, verloopt video-streamen veel vlekkelozer en is ultrasnelle toegang tot massa-opslagapparaten mogelijk.

De FireWire 800 ExpressCard van Belkin is ideaal voor gebruikers die hun notebook willen uitbreiden met een snelle FireWire-poort. De kaart is ontworpen met als doel voordeel te halen bij de extra bandbreedte en de mogelijkheden die de nieuwe ExpressCard-standaard biedt. Hij stelt u in staat films te streamen en tegelijkertijd videobestanden te downloaden van uw camcorder zonder dat u het risico loopt dat uw computer vastloopt of uitzonderlijk traag wordt. ExpressCard-technologie maakt uw notebook klaar voor de toekomst en is geschikt voor aansluiting van toekomstige apparaten met hogere verwerkingssnelheden dan menig apparaat dat momenteel verkrijgbaar is. Als u deze kaart installeert, heeft u de komende jaren ruim voldoende upgrade/uitbreidingsruimte voor uw apparaten.

Productkenmerken:
- Maakt uw notebook geschikt voor het aansluiten van FireWire-apparaten.
- Zorgt voor compatibiliteit met toekomstige applicaties die intensief gebruik maken van de bandbreedte.
- Is eenvoudig te installeren in een 34 mm of 54 mm brede ExpressCard-sleuf.
Korte samenvatting Belkin FireWire 800 ExpressCard:
Deze korte samenvatting van de Belkin FireWire 800 ExpressCard-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin FireWire 800 ExpressCard, ExpressCard
Lange samenvatting Belkin FireWire 800 ExpressCard:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin FireWire 800 ExpressCard, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin FireWire 800 ExpressCard. Hostinterface: ExpressCard
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
ExpressCard
Overige specificaties
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
2
Slot-type
ExpressCard 34/54
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x FireWire