X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U508QDE
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:21:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5351
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card
PCI-kaart voor Hi-Speed USB 2.0 en FireWire

Marketingtekst Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card.
De 3 USB 2.0-poorten en 3 FireWire-poorten leveren tot 40 keer meer bandbreedte dan USB 1.1. Het is de ideale interface voor de ultrasnelle overdracht van zeer grote bestanden van en naar apparaten met een USB 2.0- of FireWire-aansluiting. Met deze PCI-kaart voor Hi-Speed USB 2.0 en FireWire haalt u maximale prestaties uit de allernieuwste apparaten zoals videocamera's, scanners en externe harddisks of branders.
Korte samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card, PCI, Bedraad, Plug-in, Microsoft Windows 98SE, 2000, Me, XP
Lange samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 and FireWire PCI Card. Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Formaat: Plug-in
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
3
Aantal IEEE 1394-/Firewire-poorten
FireWire poorten zijn zeer geschikt voor het aansluiten van randapparatuur die hoge bandbreedtes en/of veel stroom nodig heeft. Het is verkrijgbaar in de snelheden 400 en 800 Mbps.
3
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
6
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Formaat
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98SE, 2000, Me, XP