X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FireWire 3-Port PCI Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U503
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868441442
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10334
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin FireWire 3-Port PCI Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin FireWire 3-Port PCI Card
3-poorts FireWire PCI-kaart

Marketingtekst Belkin FireWire 3-Port PCI Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin FireWire 3-Port PCI Card.
De 3-poorts FireWire PCI-kaart van Belkin zorgt ervoor dat uw desktopcomputer direct gebruik kan maken van de revolutionaire snelheid van FireWire. Als ideale oplossing voor het uitbreiden van desktopcomputers met de voordelen van FireWire geeft de kaart de aansluitingen voor randapparatuur een extra dosis snelheid, nauwkeurigheid en gemak. Met de 3-poorts FireWire PCI-kaart van Belkin kunt u maximaal profiteren van uiterst snelle disk-, Zip®- en optische drives, scanners, printers, iPods en andere randapparaten.

Voordelen:
- Voegt 3 extra FireWire-poorten toe aan uw computer.
- Eenvoudige installatie dankzij Plug-and-Play – FireWire-apparaten aansluiten zonder opnieuw te hoeven opstarten.
- Uiterst snelle datatransmissiesnelheden van tot 400Mbps, uitermate geschikt voor het oversturen van grote multimediabestanden.
- Geschikt voor het aansluiten van tot wel 62 FireWire-apparaten zoals digitale camcorders, harde schijven, CD-RW’s e.a.
- Drie extra FireWire-poorten in een ommezien geïnstalleerd op uw PC of Mac®-computer.
Korte samenvatting Belkin FireWire 3-Port PCI Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin FireWire 3-Port PCI Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin FireWire 3-Port PCI Card, PCI, PC, Mac, 266 MHz, Windows 98 SE/2000/Me/XP Mac OS 9.0-10.x
Lange samenvatting Belkin FireWire 3-Port PCI Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin FireWire 3-Port PCI Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin FireWire 3-Port PCI Card. Hostinterface: PCI. Minimale processor: 266 MHz, Minimale RAM: 64 MB. Overdrachtssnelheid: 400 Mbit/s, Platform: PC, Mac, Compatibele besturingssystemen: Windows 98 SE/2000/Me/XP Mac OS 9.0-10.x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
266 MHz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
400 Mbit/s
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC, Mac
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE/2000/Me/XP
Mac OS 9.0-10.x
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
3x FireWire