X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U261EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868461648
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9415
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub
Diskettestation-inbouwhub met vier Hi-Speed USB 2.0-poorten

Marketingtekst Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub.
Met deze diskettestation-inbouwhub met 4 Hi-Speed USB 2.0-poorten van Belkin beschikt u over vier gemakkelijk te bereiken USB 2.0-poorten aan de voorzijde van uw computer. De inbouwhub bevat handige aansluitpunten voor moderne randapparatuur, zoals videocamera's en scanners. U hoeft nooit meer achter uw computer op zoek naar een vrije USB-poort.

Deze hub ondersteunt de zeer hoge snelheden van het nieuwe Hi-Speed USB 2.0-systeem, en levert de topprestaties die moderne apparaten van een computer eisen. Hij werkt bovendien ook met alle bestaande USB 1.1-apparaten, die u dus kunt blijven gebruiken en kunt upgraden als u daar klaar voor bent.

Voordelen:
- Aansluitpunten voor 4 USB-apparaten aan de voorzijde van uw PC.
- Geschikt voor low-, full- en high-speed USB-apparaten.
- Overdrachtssnelheden tot 480 Mbps.
- Past in de inbouwruimte voor een 3,5-inch diskettestation.
- Eenvoudig te installeren dankzij Plug&Play.
- Beschikt over een upstreampoort en vier 480 Mbps downstreampoorten.
- Bevat overstroomdetectie en -beveiliging.
- Toont poortstatus met vier LED.
- Laad gemakkelijk via uw computer op.
Korte samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub:
Deze korte samenvatting van de Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub, USB 2.0, Windows 98SE/Me/2000/XP, 3.5"
Lange samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 Drive Bay Hub. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s. Interface: USB 2.0, Formaat: 3.5", Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE/Me/2000/XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Formaat
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
3.5"