X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Easy Transfer Cable for Windows Vista
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U258EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868614082
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 62506
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista
Easy Transfer-overdrachtskabel voor Windows Vista™

Marketingtekst Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista.
Overstappen op een nieuwe pc is nu makkelijker dan ooit. De Belkin Easy Transferoverdrachtskabel voor Windows Vista biedt een snelle en probleemloze manier om bestanden en instellingen van uw oude computer over te sturen naar een nieuwe. Gewoon de uiteinden van de 2,4 m lange kabel aansluiten op de USB-poorten van de twee computers. Dat is alles. De Windows Easy Transfer-wizard verschijnt automatisch. Daarmee kunt u een aantal of alle bestanden selecteren die u wilt overzetten. Met een paar muisklikken stuurt u ondermeer foto's, muziek en instellingen over – zonder tijdrovend branden van cd's of een netwerk.Wie? Gebruikers van een XP-computer die een nieuwe Windows Vistacomputer kopen.Waarom? Bestanden, instellingen en media van een oude XP-computer eenvoudig overzetten op een nieuwe Vista-computer.Oplossing: De Easy Transfer-kabel van Belkin kopieert automatisch instellingen en bestanden van uw oudere XP-computer naar uw nieuwe Windows Vista-computer.Inclusief gratis FileMover-softwareBelkin levert GRATIS software voor bestandsoverdracht mee. FileMover-software maakt met "één klik" automatische overdracht mogelijk van bestanden, mappen, muziek, foto's, videomateriaal en nog veel meer — tussen uw pc's.Klik hier als u de ondersteuningspagina voor de Easy Transfer-kabel wilt bezoeken.
Configureert binnen een paar minuten uw nieuwe computer met instellingen van uw bestaande printer en andere veelgebruikte apparaten
Is de ideale, makkelijk mee te nemen, oplossing voor het kopiëren van bestanden van en naar uw notebook – op privé- en werk-pc’s
Is voorzien van 2,4 m kabel
Laat u op eenvoudige wijze ondermeer foto’s, mp3’s, contacten en berichten evenals beveiligings-, internet- en e-mailinstellingen kopiëren
Stuurt bestanden tussen twee pc’s over met snelheden tot 480 Mbps (40 maal sneller dan USB 1.1)
Zorgt er voor dat u geen netwerk hoeft te creëren of tientallen cd’s moet branden
Korte samenvatting Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista:
Deze korte samenvatting van de Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista
Lange samenvatting Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Easy Transfer Cable for Windows Vista. Lengte snoer: 2,4 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2,4 m