X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 Direct Connect
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U254EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868562055
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 03 mei 2016 07:00:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23262
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin USB 2.0 Direct Connect:
De korte redactionele beschrijving van Belkin USB 2.0 Direct Connect
USB 2.0 Direct Connect

Marketingtekst Belkin USB 2.0 Direct Connect

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin USB 2.0 Direct Connect.
De USB 2.0 Direct Connect van Belkin maakt het heel eenvoudig om een snel netwerk te creëren voor twee computers. De computers worden via USB 2.0 met elkaar verbonden, dus profiteert u van Plug-and-Play-functionaliteit! De Direct Connect is uitermate geschikt voor het delen van bestanden en printers, het synchroniseren van bestanden tussen uw laptop en desktopcomputer, of de overdracht van informatie van uw oude pc naar een nieuwe pc*.*Niet compatibel met Windows Vista
Belkin USB 2.0 Direct Connect
Creëer een snel netwerk voor twee computers
Gebruikershandleiding
Installatie-cd
Levenslange productgarantie van Belkin
Plug-and-play
Twee pc's beide met een vrije USB 2.0-poort
Windows 98 SE, ME, XP of 2000
Korte samenvatting Belkin USB 2.0 Direct Connect:
Deze korte samenvatting van de Belkin USB 2.0 Direct Connect-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin USB 2.0 Direct Connect
Lange samenvatting Belkin USB 2.0 Direct Connect:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin USB 2.0 Direct Connect, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin USB 2.0 Direct Connect. Lengte snoer: 3 m, Overdrachtssnelheid (max): 480 Mbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
3 m
Kenmerken
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s