X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U234YY
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:17:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7090
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: levenslange garantie van Belkin
Lange productnaam Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub
4-poorts Hi-Speed USB 2.0-hub

Marketingtekst Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub.
Op dit nieuwe product van Belkin kunt u snel en eenvoudig tot vier randapparaten aansluiten. Onze 4-poorts hi-speed USB 2.0 hub heeft vier USB-downstreampoorten die “Plug-and-Play”- connectiviteit mogelijk maken voor uw USB 1.1-apparaten (low-speed en full-speed) USB 2.0-apparaten (hi-speed). Hiertoe behoren randapparaten als scanners, printers, massageheugens en hoge-resolutiecamera's. De hub is zelfvoedend en maakt het mogelijk op één poort, met behulp van extra hubs, een keten van maar liefst 127 USB-apparaten aan te sluiten. Deze hub maakt het de gebruiker mogelijk om de vier downstreampoorten naar de achterkant van uw bureaublad te laten wijzen met het oog op efficiënt kabelmanagement, of naar de voorkant van het bureaublad zodat de poort eenvoudig te bereiken is. LED's maken het u gemakkelijk om de voeding en individuele poorten in de gaten te houden.

Voordelen :
- Stapelbaar en omkeerbaar
- Uitgerust met vier 480Mbps-poorten - Datatransmissiesnelheden tot 480Mbps
- Spanningsbeveiliging op elke poort voorkomt beschadiging van uw computer en randapparatuur
- U kunt twee high-speed apparaten aansluiten zonder extra voeding
- Met het gemak van Plug-and-Play te installeren
- Volledig compatibel met al uw USB 1.1- en USB 2.0-apparaten
- Ondersteunt “Hot swapping” (warm verwisselen)van USB-apparaten
- Beperkt het stroomverbruik zodat uw batterij langer blijft werken
- LED’s voor controle van poort- en voedingsstatus
Korte samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub:
Deze korte samenvatting van de Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub, Zwart, USB 2.0/1.1, External, Plug-and-Play & hot swap, External power supply
Lange samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 4-Port Hub. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s. Kleur van het product: Zwart. Interface: USB 2.0/1.1, Soort: External, Bekabelingstechnologie: Plug-and-Play & hot swap
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0/1.1
Soort
Characteristics of the device.
Extern
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
Plug-and-Play & hot swap
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
External power supply
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Geïnstalleerde poorten
4