X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed USB 2.0 TetraHub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U231QDE
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 aug 2016 15:08:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5802
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub
Hi-Speed USB 2.0 TetraHub, Retail

Marketingtekst Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub.
Sluit uw USB 2.0- en 1.1-apparatuur aan Wat is TetraHub T4-technologie? TetraHub T4 (Turbo Transaction Translator-technologie) levert u het beste van USB 2.0- en 1.1-technologie in één oplossing!

Wat is het verschil tussen de standaard USB 2.0-hub en de Belkin hi-speed 2.0 TetraHub? De TetraHub levert een snelheid van 480Mbps voor al uw hi-speed USB 2.0-apparatuur, zoals hi-speed USB 2.0-scanners en –vaste schijven. In tegenstelling tot andere USB 2.0-hubs levert de TetraHub ook een gegarandeerde transmissiesnelheid van 12Mbps op elke poort.

Hierdoor kunt u ook full-speed USB 1.1-producten aansluiten, zoals USB-luidsprekers en USB-video-opnameapparatuur die alleen met volledige bandbreedte werken. Bij traditionele hubs wordt de 12Mbps-bandbreedte gedeeld door alle poorten.

Voordelen:
- Gegarandeerde 12Mbps-bandbreedte op elke poort voor USB 1.1-apparatuur.
- Detecteert de snelheid van aangesloten apparatuur met geavanceerde snelheidsindicatoren.
- Werkt met al uw USB 2.0- en 1.1-apparatuur.
- Verzendt gegevens met een snelheid van maar liefst 480Mbps voor USB 2.0-apparatuur.
- Bespaart ruimte op uw bureau door zijn stapelbare vorm.
- Kan worden aangesloten op de meeste apparatuur zonder dat een externe netvoeding nodig is.
- Ondersteunt Plug-and-Play-specificaties.
- Geschikt voor “hot swapping” van USB apparatuur.
Korte samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub:
Deze korte samenvatting van de Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub, USB 2.0
Lange samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 TetraHub. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s. Interface: USB 2.0
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x USB
Prestatie
Overdrachtssnelheid *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0