X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U222DF
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:41:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16686
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card
Hi-Speed USB 2.0 notebookkaart

Marketingtekst Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card.
Een snelle installatie verschaft u twee poorten van 480 Mb/sec - u plaatst de kaart eenvoudig in uw Type II-slot voor de CardBus-Card. De Card is met plug-and-play gemak te installeren en werkt naadloos samen met Windows® 98SE, 2000, Me en XP. U kunt direct geavanceerde scanners, printers, high-speed opslagapparaten en videocamera's aansluiten. Als de Card combineert met een Belkin USB 2.0 hub kunt u liefst 127 USB 1.1 en 2.0 apparaten naar uw laptop doorverbinden.

Voordelen :
• Breidt uw notebook in een handomdraai uit met twee USB 2.0-poorten van 480 Mb/sec.
• Aansluitmogelijkheid voor twee USB 2.0- of USB 1.1-apparaten.
• Geschikt voor elk 32-bit CardBus slot Type II.
• Insteken en de installatie is klaar.
• Geschikt voor het aansluiten op een Belkin 2.0-hub.
• De levenslange Belkin garantie wordt in de computerwereld door niets overtroffen.
Korte samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card, CardBus, -Windows 98SE, 2000, Me, XP -Mac OS 10.2.7 + -Mac OS 10.1 - 10.2.6 -Mac OS 8.6 - 9.X - USB 1.1
Lange samenvatting Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card. Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s, Compatibele besturingssystemen: -Windows 98SE, 2000, Me, XP -Mac OS 10.2.7 + -Mac OS 10.1 - 10.2.6 -Mac OS 8.6 - 9.X - USB 1.1
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
-Windows 98SE, 2000, Me, XP
-Mac OS 10.2.7 +
-Mac OS 10.1 - 10.2.6
-Mac OS 8.6 - 9.X - USB 1.1
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2 x USB 2.0
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card
Belkin Hi-Speed USB 2.0 Notebook Card
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5U222UK
 —