X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-Port Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U221EADKB-MF
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:33:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7991
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange Belkin garantie en technische ondersteuning
Lange productnaam Belkin 4-Port Hub:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 4-Port Hub
Micro Digital 4 port 2.0 Hub

Marketingtekst Belkin 4-Port Hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 4-Port Hub.
Met de 4-poorts Hi-Speed USB 2.0 hub maakt marktleider Belkin Components voor tal van apparaten de weg vrij naar de enorme snelheid van USB 2.0. Deze Belkin USB 2.0 hub werkt met snelheden tot 480 Mb/sec naadloos samen met de bestaande USB 1.1 apparaten. Dat betekent dat u de uitrusting die u al bezit kunt blijven gebruiken terwijl daarnaast allerlei nieuwe USB 2.0 randapparaten kunt aansluiten. Alle connectoren zijn volledig compatibel met USB 1.0 en USB 1.1 apparaten; u hebt ook geen kabeladapters nodig. De nieuwe interface is met hetzelfde plug-and-play gemak te installeren en u kunt erop rekenen dat alle randapparaten perfect werken.
Door gebruik te maken van meerdere USB 2.0-hubs kunt u totaal 127 apparaten op uw computer aansluiten – het verschil met USB 1.1 is dat u ook Hi-Speed USB 2.0 randapparaten kunt aansluiten.

Voordelen:
- Breidt uw computer uit met vier hi-speed USB 2.0 poorten (bij aansluiting op één hi-speed USB 2.0 poort).
- Backward compatibel
- Inclusief voedingsadapter die alle poorten van volledige spanning voorziet.
- Compacte vormgeving.
- Modulaire stapelbare constructie.
- Werkt 40 maal sneller dan USB 1.1 (datasnelheid 480 Mb/sec).
- Vier led-indicatielampjes geven voeding en poortstatus aan.
- Plug-and-play installatie.
Korte samenvatting Belkin 4-Port Hub:
Deze korte samenvatting van de Belkin 4-Port Hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 4-Port Hub, Pentium, Grijs, USB 2.0, 4 USB 2.0 Hi-Speed, Windows 98SE Windows 2000 Windows Me Windows XP
Lange samenvatting Belkin 4-Port Hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 4-Port Hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 4-Port Hub. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s, Type processor: Pentium. Kleur van het product: Grijs. Interface: USB 2.0, Geïnstalleerde poorten: 4 USB 2.0 Hi-Speed, Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE Windows 2000 Windows Me Windows XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Type processor
Pentium
Energie
Stroomvoorziening via USB
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE
Windows 2000
Windows Me
Windows XP
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Geïnstalleerde poorten
4 USB 2.0 Hi-Speed