X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 Dock Station
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U216EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868477403
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33797
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin USB 2.0 Dock Station:
De korte redactionele beschrijving van Belkin USB 2.0 Dock Station
USB 2.0 Dock Station

Marketingtekst Belkin USB 2.0 Dock Station

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin USB 2.0 Dock Station.
Met het Hi-Speed USB 2.0 DockStation kunt u met slechts twee kabels parallelle, seriële, VGA-, Ethernet- en USB 2.0-apparaten aansluiten op uw notebook. Het aansluiten van uw monitor en al uw randapparatuur - uw printer, scanner, externe harde schijf en andere apparaten – wordt u zo heel makkelijk gemaakt. U kunt alle apparatuur op het DockStation aangesloten laten: als u weer op kantoor komt, sluit u met twee kabels alle apparaten moeiteloos weer aan op uw notebook, met het gemak van Plug-and-Play. U hoeft niet eens opnieuw op te starten.

Het Hi-Speed USB 2.0 DockStation heeft twee USB 2.0-poorten, een parallelle poort, een 10Base-T/100Base-T Ethernet-poort, een VGA-doorvoerpoort en een seriële RS232-poort.

Voordelen:
- Bespaart ruimte op uw bureau.
- Compact ontwerp, handig voor op reis.
- Sluit al uw apparatuur aan via één hub, met twee kabels.
- Te installeren met het gemak van Plug-and-Play.
- Met het Dockstation op uw bureau geplaatst, zijn poorten makkelijk te bereiken.
- Voegt een parallelle , seriële , VGA-, Ethernet- en USB 2.0-poort toe aan uw computer.
Korte samenvatting Belkin USB 2.0 Dock Station:
Deze korte samenvatting van de Belkin USB 2.0 Dock Station-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin USB 2.0 Dock Station
Lange samenvatting Belkin USB 2.0 Dock Station:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin USB 2.0 Dock Station, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin USB 2.0 Dock Station. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100 Mbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Ethernet LAN*
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
De verschillende snelheden van de Ethernet LAN-verbinding in megabit per seconde.
10, 100 Mbit/s
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x USB 2.0
1x Parallel printer
1x 10/100 Ethernet
1x VGA
1x RS232 Serial