X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Direct Connect
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U104N
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8926
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin USB Direct Connect:
De korte redactionele beschrijving van Belkin USB Direct Connect
USB Direct Connect

Marketingtekst Belkin USB Direct Connect

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin USB Direct Connect.
U kunt computers nu onderling verbinden zonder de rompslomp van netwerken. Steek de Direct Connect eenvoudig in uw computer en het installatieprogramma neemt al het werk van u over. Vervolgens kunt u games gaan spelen, bestanden, drives en printers delen en nog veel meer.

Voordelen :
• U speelt multiplayer-games met 150 maal hogere snelheden dan bij een 56K-modemverbinding. Wow!
• Met dit compacte revolutionaire ontwerp krijgt u overal toegang en bent u op en top mobiel.
• Wordt eenvoudig in de USB-poort van de computer bevestigd en u beschikt onmiddellijk over een high-speed netwerk. Door gebruik te maken van meerdere Direct Connects kunt u meerdere pc's netwerken.
• Ideaal voor het verbinden van een laptop met een desktop-pc.
Korte samenvatting Belkin USB Direct Connect:
Deze korte samenvatting van de Belkin USB Direct Connect-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin USB Direct Connect, USB, TCP/IP, IPX/SPX, NetBEUI, Microsoft Windows 98/2000/XP
Lange samenvatting Belkin USB Direct Connect:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin USB Direct Connect, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin USB Direct Connect. Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid: 8 Mbit/s, Datalink-protocollen: TCP/IP, IPX/SPX, NetBEUI, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 98/2000/XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
8 Mbit/s
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP, IPX/SPX, NetBEUI
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98/2000/XP
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin USB Direct Connect
Belkin USB Direct Connect
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5U104
 —