X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 4-Port Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U021U
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868320105
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17810
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin USB 4-Port Hub:
De korte redactionele beschrijving van Belkin USB 4-Port Hub
4-poorts USB-hub

Marketingtekst Belkin USB 4-Port Hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin USB 4-Port Hub.
Achter de computer ligt een onontwarbare kluwen van kabels. Met pijn in uw rug zoekt u op handen en voeten naar een vrije USB-poort voor uw nieuwe USB-modem. Maak het uzelf gemakkelijk met deze 4-poorts hub van Belkin. Deze hub maakt het u mogelijk vier USB-apparaten aan te sluiten op een enkele USB-poort van uw computer. Bovendien kunt u meerdere hubs op elkaar stapelen waardoor eindeloze daisychain-uitbreiding mogelijk is. De hub is heel eenvoudig aan te sluiten op de USB-poort van uw PC.

Voordelen :
• Hoge overdrachtssnelheden van 12 Mbps
• Installatie in een handomdraai dankzij Plug-and-Play-functionaliteit
• Vijf LED’s voor weergave voeding- en poortstatus
• Compatibiliteit met Windows® 95 OSR2, Windows®98, Windows® 2000, Windows® XP en Mac® OS 8.1 of hoger
Korte samenvatting Belkin USB 4-Port Hub:
Deze korte samenvatting van de Belkin USB 4-Port Hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin USB 4-Port Hub, USB, 4 USB, Plug-and-Play installation, Windows 95 OSR2, Windows98, Windows 2000, Windows XP, Mac OS 8.1
Lange samenvatting Belkin USB 4-Port Hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin USB 4-Port Hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin USB 4-Port Hub. Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s. Interface: USB, Geïnstalleerde poorten: 4 USB, Bekabelingstechnologie: Plug-and-Play installation
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x USB
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95 OSR2, Windows98, Windows 2000, Windows XP, Mac OS 8.1
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Geïnstalleerde poorten
4 USB
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
Plug-and-Play installation
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin USB 4-Port Hub
Belkin USB 4-Port Hub
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5U021N
 — 
Belkin Hi-Speed UB 2.0 4-Port Mini-hub
Belkin Hi-Speed UB 2.0 4-Port Mini-hub
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5U215EAMOB
 —