X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB BusPort
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5U005EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868462263
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10578
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin USB BusPort:
De korte redactionele beschrijving van Belkin USB BusPort
USB BusPort

Marketingtekst Belkin USB BusPort

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin USB BusPort.
U hebt geen USB! U hebt geen USB! Geen zin in of toch geïnteresseerd? Wij helpen graag. Van de Belkin BusPort™ kunt u veel plezier hebben.
Uw pc zónder USB krijgt er zomaar twee USB-poorten bij; ook kunt u een computer mét USB uitbreiden met extra USB-poorten. Eenvoudig te installeren en is geschikt voor het aansluiten van ondermeer modems, scanners en joysticks.

Voordelen:
- Door uw pc geschikt te maken voor USB kunt u beschikken over de nieuwste poorttechnologie.
- Breidt uw pc uit met twee USB-poorten van 12 Mb/sec waardoor uw overbelaste seriële en parallelle poorten meer ruimte krijgen.
- U kunt direct elk USB-apparaat aansluiten zoals een modem, een printer, een paar luidsprekerboxen, een scanner, een joystick en een digitale camera.
- Plug-and-play voorkomt frustraties en bespaart tijd tijdens de installatie.
Korte samenvatting Belkin USB BusPort:
Deze korte samenvatting van de Belkin USB BusPort-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin USB BusPort, PCI, USB 1.1, PC, Windows 98/Me/2000/XP
Lange samenvatting Belkin USB BusPort:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin USB BusPort, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin USB BusPort. Hostinterface: PCI, Output interface: USB 1.1. Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s, Platform: PC, Compatibele besturingssystemen: Windows 98/Me/2000/XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Output interface*
The socket (port) where the output connectors are connected.
USB 1.1
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Slot-type
PCI 32-bit
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x USB