X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G+ MIMO Modem Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D9630DE4B
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:58:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5817
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router
Draadloze G+ MIMO modem/router

Marketingtekst Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router.
Maak rechtstreeks verbinding met uw breedband ADSL-modem en creëer een draadloos netwerk in uw woning of kantoor. Zo kunt u muziek, films en databestanden delen met al de computers binnen het netwerk en profiteren van al de voordelen van de draadloze G+ MIMO router van Belkin. Deze router laat iedereen profiteren van hoge snelheden en is ideaal voor gebruik in woningen en kleine kantoren.

Draadloos G+ MIMO (Multiple Input Multiple Output) is gebaseerd op een slimme-antennetechnologie die voortbouwt op de veelgebruikte 802.11g-standaard en vergroot de snelheid, het bereik en de betrouwbaarheid van draadloze systemen. Draadloos G+ MIMO is ideaal in omgevingen met meerdere draadloze computers en zorgt voor een groter bereik voor het downloaden van muziek van het Internet, het delen van foto's en online gamen. Het ontwerp helpt distorsie en interferentie voorkomen, zodat de producten van Belkin de data over grotere afstanden kunnen versturen op een betrouwbaardere manier.
Korte samenvatting Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router, Ethernet, Fast Ethernet, TCP/IP, PPPoE, PPPoA, TKIP, WEP, WPA, 304.8 m
Lange samenvatting Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet. Ondersteunde netwerkprotocollen: TCP/IP, PPPoE, PPPoA. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: TKIP, WEP, WPA. Max bereik buiten: 304.8 m, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
DSL-eigenschappen
ADSL
Yes
Netwerk
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
ISDN-aansluiting
Yes
Protocollen
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP, PPPoE, PPPoA
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
TKIP, WEP, WPA
Overige specificaties
xDSL-verbinding
Yes
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
304.8 m