X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G+ MIMO Notebook Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D9010YY
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 aug 2016 14:00:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7877
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Wordt geleverd met levenslange garantie en GRATIS technische ondersteuning
Lange productnaam Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card
G+ MIMO notebookkaart

Marketingtekst Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card.
De G+ MIMO notebookadapter stelt u in staat uw notebook op een draadloos netwerk aan te sluiten. Met een draadloze router als het centrale verbindingspunt binnen uw netwerk kunnen uw computers bestanden, printers, harde schijven en - via een DSL-modem – een breedband-internetverbinding delen.

Voordelen :
- Voegt hi-speed draadloze netwerkfunctionaliteit toe aan uw notebook
- Is compatible met 802.11b- en 802.11g-apparatuur
Korte samenvatting Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card, 802.11b, 802.11g, Draadloos, PCI, Wi-Fi, link, Windows 98 SE, 2000, XP
Lange samenvatting Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G+ MIMO Notebook Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s. LED-indicatoren: link. Intern geheugen: 64 MB. Certificering: Wi-Fi
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Slot-type
PCMCIA
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Draadloos LAN
Draadloze standaard
MIMO
Design
LED-indicatoren
Link
Prestatie
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Certificaten
Certificering
Wi-Fi
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11b, 802.11g
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE, 2000, XP