X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
N1 Wireless Modem Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8631DF4A
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:26:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21179
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin N1 Wireless Modem Router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin N1 Wireless Modem Router
Draadloze N1 modem/router

Marketingtekst Belkin N1 Wireless Modem Router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin N1 Wireless Modem Router.
Sluit uw bedrade en draadloze desktopcomputers en notebooks aan op de draadloze N1-modem/router van Belkin om uw breedband-internetverbinding te delen.
Met deze modem/router kunnen uw computers snel en efficiënt documenten uitwisselen, bronnen delen en grote video- en muziekbestanden over uw netwerk verspreiden met verbindingssnelheden van maximaal 300 Mbps.*

Dankzij onze geavanceerde beveiligingstechnologieën zijn uw draadloze en bedrade computers onbereikbaar voor hackers en andere binnendringers. Met behulp van extra notebook- en desktopadapters kunt u uw draadloze netwerk uitbreiden tot 32 computers.
Draadloos N1 is gebaseerd op het 802.11n-concept en stelt meerdere ontvangers en zenders in staat data draadloos te versturen en te ontvangen met behulp van MIMO (Multiple Input Multiple Output) ruimtelijke multiplexingtechnieken. Deze intelligente antennetechnologie bouwt voort op de alom gebruikte 802.11g-standaard en vergroot de snelheid, het bereik en de betrouwbaarheid van draadloze systemen. Draadloos N1 biedt een snelle en efficiënte oplossing voor gebruikers die video-, muziek-, foto- en andere bestanden open willen stellen voor de op het netwerk aangesloten computers in hun woning.

Als u optimaal van de mogelijkheden van uw draadloze netwerk wilt profiteren, is het verstandig naast de N1 modem/router van Belkin ook de N1 notebook- en desktopkaarten van Belkin te gebruiken voor het aansluiten van uw cliëntcomputers.
Korte samenvatting Belkin N1 Wireless Modem Router:
Deze korte samenvatting van de Belkin N1 Wireless Modem Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin N1 Wireless Modem Router, Ethernet, Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Fast Ethernet, IEEE 802.11n, HTTP, RADIUS, SSID, Linux, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP, PPTP, PPPoE, TCP/IP, UDP/IP
Lange samenvatting Belkin N1 Wireless Modem Router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin N1 Wireless Modem Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin N1 Wireless Modem Router. Wissel protocols: Ethernet, Datalink-protocollen: Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Fast Ethernet, IEEE 802.11n, Beheerprotocollen: HTTP. Autenticatiemethode: RADIUS, SSID. Compatibele besturingssystemen: Linux, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP, Ondersteunde protocollen: PPTP, PPPoE, TCP/IP, UDP/IP, Max. overdrachtssnelheid: 0,3 Gbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
DSL-eigenschappen
ADSL
Yes
Netwerk
Wissel protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
ISDN-aansluiting
Yes
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Fast Ethernet, IEEE 802.11n
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP
Beveiliging
Autenticatiemethode
RADIUS, SSID
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,3 Gbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
xDSL-verbinding
Yes
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
PPTP, PPPoE, TCP/IP, UDP/IP
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Linux, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
-4 x Network Ethernet -10Base-T/100Base-TX: RJ-45, ADSL2+ RJ11, Network Radio-Ethernet
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin N1
Belkin N1
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8231DF4
N1
 —