X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
F5D8230UK4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8230UK4
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 01 mrt 2016 09:28:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7987
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: lifetime warrenty
Lange productnaam Belkin F5D8230UK4 draadloze router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin F5D8230UK4 draadloze router
Draadloze Pre-N router

Marketingtekst Belkin F5D8230UK4 draadloze router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin F5D8230UK4 draadloze router.
De Pre-N-technologie van Belkin maakt het delen van uw breedband-Internetverbinding mogelijk en zorgt voor een hogere overdrachtssnelheid en een groter bereik dan ooit tevoren. Pre-N-producten maken gebruik van een revolutionaire slimme-antennetechnologie die de snelheid en het bereik van draadloze netwerken sterk vergroot ten opzichte van de huidige draadloze netwerktechnologieën die de normen 802.11b/g en 802.11a volgen. De Pre-N-technologie is ideaal voor grotere huizen of kantoren waarin het draadloze signaal grote gebieden moet kunnen beslaan en waarin u op betrouwbare wijze multimedia- en hoge-bandbreedteapplicaties wilt kunnen draaien.

Met een draadloze Pre-N router van Belkin als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk, kunnen uw aangesloten computers uw breedband-Internetverbinding en op het netwerk aangesloten randapparatuur zoals harde schijven, printers cd-roms en dvd-spelers delen. Met behulp van de geïntegreerde vierpoorts 10/100Base-T Ethernet-switch kunt u bovendien bekabelde computers op uw netwerk aansluiten.

Ten behoeve van een optimale beveiliging ondersteunt de draadloze Pre-N router van Belkin de geavanceerde Wi-Fi Protected Access (WPA)-beveiliging. WPA zorgt ervoor dat uw draadloze netwerk via verbeterde encryptiemethoden beter beveiligd is. Dankzij Stateful Packet Inspection (SPI) en Network Address Translation (NAT) is uw firewall twee keer zo effectief en wordt uw netwerk tegen binnendringing door hackers beschermd. VPN tunnel pass-through zorgt voor veilige Internetverbindingen in uw kantoor. De ingebouwde Parental Control-webfilter voorziet u van meer dan 50 configureerbare filters die u in staat stellen websites en afbeeldingen te blokkeren.

Voordelen :
• 8x grotere reikwijdte dan bij standaard 802.11g - Belkin biedt met Pre-N de beste draadloze oplossing in de markt: een groter bereik en verhoogde betrouwbaarheid
• 6x hogere snelheden dan bij de 802.11g-standaard - De Pre-N-standaard maakt de snelste draadloze verbindingen mogelijk – voor spelletjes, videostreaming, Voice over IP en snelle en efficiënte gegevensoverdracht tussen netwerkapparatuur in uw woning
• Betere prestaties dan bij standaard 802.11g- en 802.11b-netwerkapparatuur - Als u een Pre-N router of netwerkkaart van Belkin gebruikt in combinatie met oudere 802.11g- of 802.11b-netwerkproducten kan de draadloze reikwijdte met 20% toenemen
• Pre-N-producten zijn beter bestand tegen interferentie - Pre-N-producten van Belkin zijn beter bestand tegen interferentie. Ze herkennen potentiële interferentie en gebruiken indien nodig automatisch een ander beschikbaar, storingsvrij, kanaal
• De snelheid van Pre-N-producten van Belkin daalt niet tot het laagste niveau in netwerkomgevingen met verschillende modi indien een standaard 802.11g- of 802.11b-apparaat wordt toegevoegd aan een Pre-N-netwerk van Belkin
• De snelheid van het Pre-N-product zal niet terugvallen naar standaard 802.11g- of 802.11b-snelheden - Pre-N-producten zullen gegevens blijven overdragen met een snelheid van 108 Mbps. Dit is iets wat concurrerende producten niet kunnen waarmaken
• Geavanceerde beveiliging - Bij activering van WPA-beveiliging (Wi-Fi® Protected Access) wordt uw draadloze netwerk via verbeterde encryptie beter beveiligd
• Pop-up-blokkering - Gratis 6 maanden Pop-up-, Adware- en Spyware-blokkering
• Parental Control-webfilter - De ingebouwde Parental Control-webinhoudfilter voorziet u gedurende 6 maanden gratis van meer dan 50 configureerbare filters die u in staat stellen websites en afbeeldingen te blokkeren.
Korte samenvatting Belkin F5D8230UK4 draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Belkin F5D8230UK4 draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin F5D8230UK4, 128-bit WEP, 64-bit WEP, TKIP, WPA, Stroom
Lange samenvatting Belkin F5D8230UK4 draadloze router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin F5D8230UK4 draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin F5D8230UK4. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit WEP, 64-bit WEP, TKIP, WPA. LED-indicatoren: Stroom. Max. overdrachtssnelheid: 0,108 Gbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP, 64-bit WEP, TKIP, WPA
Design
LED-indicatoren
Stroom
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,108 Gbit/s