X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8230DF4+F5D8010DF
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 30 dec 2015 09:57:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9778
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router
Draadloze Pre-N notebooknetwerkkaart + Draadloze Pre-N router

Marketingtekst Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router.
Dankzij de Pre-N-technologie van Belkin kunt u met behulp van een draadloze Pre-N notebooknetwerkkaart van Belkin een notebook aansluiten op uw draadloze netwerk. Deze technologie maakt het delen van een breedband-Internetverbinding mogelijk en zorgt hierbij voor hogere een overdrachtssnelheid en een groter bereik dan ooit tevoren. Met behulp van de slimme-antennetechnologie helpt het design vervorming en interferentie te voorkomen zodat de netwerkkaart de gegevens met hogere betrouwbaarheid over grotere afstanden kan verzenden.

Met een Pre-N router van Belkin als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk, kunnen uw computers uw hi-speed Internetverbinding delen, evenals bestanden, printers en harde schijven. Als u onderweg bent, kunt u met een draadloze Pre-N notebooknetwerkkaart van Belkin een draadloze Internetverbinding tot stand brengen door gebruik te maken van hotspots, die u op steeds meer plaatsen, zoals op luchthavens, in cafés en in hotels, kunt vinden. (U heeft voor het tot stand brengen van zo’n verbinding geen draadloze router nodig.)

De Pre-N-technologie van Belkin is “backward-compatible” met bestaande 802.11g- en 802.11b-producten en is daardoor probleemloos te integreren in uw huidige draadloze netwerk. In feite zorgt deze geavanceerde technologie ervoor dat de Pre-N-producten van Belkin de prestaties van standaard 802.11g- en 802.11b-producten in gemengde netwerkomgevingen verhogen.

De Pre-N-technologie van Belkin maakt het delen van uw breedband-Internetverbinding mogelijk en zorgt voor een hogere overdrachtssnelheid en een groter bereik dan ooit tevoren. Pre-N-producten maken gebruik van een revolutionaire slimme-antennetechnologie die de snelheid en het bereik van draadloze netwerken sterk vergroot ten opzichte van de huidige draadloze netwerktechnologieën die de normen 802.11b/g en 802.11a volgen. De Pre-N-technologie is ideaal voor grotere huizen of kantoren waarin het draadloze signaal grote gebieden moet kunnen beslaan en waarin u op betrouwbare wijze multimedia- en hoge-bandbreedteapplicaties wilt kunnen draaien.

Met een draadloze Pre-N router van Belkin als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk, kunnen uw aangesloten computers uw breedband-Internetverbinding en op het netwerk aangesloten randapparatuur zoals harde schijven, printers cd-roms en dvd-spelers delen. Met behulp van de geïntegreerde vierpoorts 10/100Base-T Ethernet-switch kunt u bovendien bekabelde computers op uw netwerk aansluiten.

Ten behoeve van een optimale beveiliging ondersteunt de draadloze Pre-N router van Belkin de geavanceerde Wi-Fi Protected Access (WPA)-beveiliging. WPA zorgt ervoor dat uw draadloze netwerk via verbeterde encryptiemethoden beter beveiligd is. Dankzij Stateful Packet Inspection (SPI) en Network Address Translation (NAT) is uw firewall twee keer zo effectief en wordt uw netwerk tegen binnendringing door hackers beschermd. VPN tunnel pass-through zorgt voor veilige Internetverbindingen in uw kantoor. De ingebouwde Parental Control-webfilter voorziet u van meer dan 50 configureerbare filters die u in staat stellen websites en afbeeldingen te blokkeren.
Korte samenvatting Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Lange samenvatting Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card + Wireless Pre-N Router. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Overdrachtssnelheid: 108 Mbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkstandaard*
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s