X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
N1 Wireless USB Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8051DE
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:07:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11880
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin N1 Wireless USB Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin N1 Wireless USB Adapter
Draadloze N1 USB-adapter

Marketingtekst Belkin N1 Wireless USB Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin N1 Wireless USB Adapter.
Draadloos N1 is gebaseerd op de 802.11n draft en stelt meerdere ontvangers en zenders in staat data draadloos te versturen en te ontvangen met behulp van MIMO (Multiple Input Multiple Output) ruimtelijke multiplexing technieken. Deze intelligente antennetechnologie bouwt voort op de alom gebruikte 802.11g-standaard en vergroot de snelheid, het bereik en de betrouwbaarheid van draadloze systemen. Draadloos N1 biedt een snelle en efficiënte oplossing voor gebruikers die video-, muziek-, foto- en andere bestanden open willen stellen voor de op het netwerk aangesloten computers in hun woning.

Met een draadloze N1 USB-adapter van Belkin kunt u een desktopcomputer of een notebook aansluiten op uw draadloze netwerk. Met een draadloze N1 router van Belkin als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk kunnen uw computers uw breedband-internetverbinding delen. De krachtige netwerkoplossingen van N1 stellen u in staat documenten uit te wisselen, bronnen te delen en grote video- en muziekbestanden over uw netwerk te verspreiden met overdrachtsnelheden van maximaal 300 Mbps.*

*LET OP: De standaard-overdrachtsnelheid – 300 Mbps – is de fysieke datasnelheid. De werkelijk gerealiseerde doorvoersnelheid van gegevens ligt lager.Productkenmerken :
- Sluit uw notebook of desktopcomputer aan op een draadloos netwerk en u kunt:
- HD-video streamen
- Digitale muziek beluisteren
- Online spelletjes spelen
- Foto's en homevideo's overdragen
- Online winkelen en surfen op het web
- E-mailen en chatten
- Het draadloze bereik vergroten
Korte samenvatting Belkin N1 Wireless USB Adapter:
Deze korte samenvatting van de Belkin N1 Wireless USB Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin N1 Wireless USB Adapter, Draadloos, USB, 802.11n draft, 802.11g
Lange samenvatting Belkin N1 Wireless USB Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin N1 Wireless USB Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin N1 Wireless USB Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 300 Mbit/s. Voldoet aan industriestandaarden: 802.11n draft, 802.11g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
300 Mbit/s
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11n draft, 802.11g
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin N1 Wireless Desktop Card
Belkin N1 Wireless Desktop Card
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8001DF
 — 
Belkin N1 Wireless Notebook Card
Belkin N1 Wireless Notebook Card
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8011DF
 —