X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
N1 Wireless Notebook Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8011YY
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:01:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10913
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin N1 Wireless Notebook Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin N1 Wireless Notebook Card
N1 notebookkaart

Marketingtekst Belkin N1 Wireless Notebook Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin N1 Wireless Notebook Card.
De draadloze N1 producten maken gebruik van meerdere zenders en ontvangers om informatie draadloos te verzenden en ontvangen via Intelligent MIMO (Multiple In Multiple Out) spatial multiplexing technologie. Deze slimme antenne-technologie bouwt voort op de wijdverbreide 802.11g-standaard, maar biedt toegenomen snelheid, bereik en betrouwbaarheid van de draadloze-systemen. Draadloos N1 biedt snelheden van tot wel 300 Mbps op een 40MHz-kanaal en 150 Mbps op een 20MHz-kanaal. Door een groter bereik en hogere snelheden bieden de draadloze N1 producten een snelle en efficiënte manier om onder andere video-, muziek- en fotobestanden te verspreiden over de computers binnen het netwerk.

• Kijken naar streaming HD-video
• Luisteren naar digitale muziek
• Online gamen
• Overdracht van digitale foto’s en videobeelden
• Online winkelen en surfen
• E-mailen en chatten
• VoIP-gesprekken voeren
Korte samenvatting Belkin N1 Wireless Notebook Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin N1 Wireless Notebook Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin N1 Wireless Notebook Card, Draadloos, PC Card, 802.11n draft, 802.11g
Lange samenvatting Belkin N1 Wireless Notebook Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin N1 Wireless Notebook Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin N1 Wireless Notebook Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PC Card. Overdrachtssnelheid (max): 0,293 Mbit/s. Voldoet aan industriestandaarden: 802.11n draft, 802.11g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PC Card
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,293 Mbit/s
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11n draft, 802.11g
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin N1 Wireless USB Adapter
Belkin N1 Wireless USB Adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8051YY
EUR 31,58
(excl. VAT)
EUR 37,90(incl. VAT)
Belkin N1 Wireless Desktop Card
Belkin N1 Wireless Desktop Card
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8001YY
 —