X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
N1 Wireless Desktop Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8001
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 31 aug 2016 06:19:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9128
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin N1 Wireless Desktop Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin N1 Wireless Desktop Card
N1 desktopkaart

Marketingtekst Belkin N1 Wireless Desktop Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin N1 Wireless Desktop Card.
Draadloos N1 is gebaseerd op de 802.11n draft en stelt meerdere ontvangers en zenders in staat data draadloos te versturen en te ontvangen met behulp van MIMO (Multiple Input Multiple Output) multiplexing technieken. Deze slimme-antennetechnologie bouwt voort op de alom gebruikte 802.11g-standaard en vergroot het bereik en de snelheid tot wel 300 Mbps.*

Draadloos N1 biedt zo een snelle en efficiënte oplossing voor gebruikers die video-, muziek- en fotobestanden beschikbaar willen stellen voor de op het netwerk aangesloten computers in hun woning. Het ingebouwde netwerkstatus-display toont de actuele status van uw netwerk. De pictogrammen vertegenwoordigen de componenten binnen uw netwerk en geven aan of het betreffende apparaat naar behoren functioneert.

*LET OP: De standaard overdrachtssnelheid - 150 Mbps en 300 Mbps - is de fysieke gegevenssnelheid. De werkelijk gerealiseerde doorvoersnelheid van de gegevens zal lager liggen.

Voordelen :
- Sluit uw desktopcomputer aan op een draadloos netwerk en u kunt:
High-definition video streamen
Digitale muziek beluisteren
Online spelletjes spelen
Foto's en home-video's overdragen
Online winkelen en surfen op het internet
E-mai
- Het draadloze bereik vergroten
Korte samenvatting Belkin N1 Wireless Desktop Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin N1 Wireless Desktop Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin N1 Wireless Desktop Card, 802.11n, 802.11g, 802.11b, Draadloos, PCI, Windows 2000, XP(SP2)
Lange samenvatting Belkin N1 Wireless Desktop Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin N1 Wireless Desktop Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin N1 Wireless Desktop Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 300 Mbit/s. Maximale afstand: 427 m. Kanaalbandbreedte: 40 MHz. Voldoet aan industriestandaarden: 802.11n, 802.11g, 802.11b, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000, XP(SP2)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
300 Mbit/s
Netwerk
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
427 m
Prestatie
Kanaalbandbreedte
40 MHz
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11n, 802.11g, 802.11b
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, XP(SP2)
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin N1 Wireless USB
Belkin N1 Wireless USB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8051
 —