X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Pre-N Desktop Network Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D8000DF
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:31:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22375
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card
Draadloze desktopnetwerkkaart Pre-N

Marketingtekst Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card.

Dankzij de Pre-N-technologie van Belkin kunt u met behulp van een draadloze Pre-N desktopnetwerkkaart van Belkin een desktopcomputer aansluiten op uw draadloze netwerk. Deze technologie maakt het delen van een breedband-Internetverbinding mogelijk en zorgt hierbij voor hogere overdrachtssnelheden en een groter bereik dan ooit tevoren. Met behulp van de slimme-antennetechnologie helpt het design vervorming en interferentie te voorkomen zodat de netwerkkaart de gegevens met hogere betrouwbaarheid over grotere afstanden kan verzenden.

Met een Pre-N router van Belkin als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk, kunnen uw computers uw hi-speed Internetverbinding delen, evenals bestanden, printers en harde schijven.

De Pre-N-technologie van Belkin is “backward-compatible” met bestaande 802.11g- en 802.11b-producten en is daardoor probleemloos te integreren in uw huidige draadloze netwerk. In feite zorgt deze geavanceerde technologie ervoor dat de Pre-N-producten van Belkin de prestaties van standaard 802.11g- en 802.11b-producten in gemengde netwerkomgevingen verhogen.

Voordelen :
- 8x grotere reikwijdte dan bij de 802.11g-standaard - Belkin biedt met Pre-N de beste draadloze oplossing in de markt: een groter bereik en verhoogde betrouwbaarheid
- 6x hogere snelheden dan bij de 802.11g-standaard - De Pre-N-standaard maakt de snelste draadloze verbindingen mogelijk – voor spelletjes, videostreaming, Voice over IP en snelle en efficiënte gegevensoverdracht tussen netwerkapparatuur in uw woning
- Betere prestaties dan bij standaard 802.11g- en 802.11b-netwerkapparatuur -- Als u een Pre-N router of netwerkkaart van Belkin gebruikt in combinatie met oudere 802.11g- of 802.11b-netwerkproducten kan de draadloze reikwijdte met 20% toenemen.
- Pre-N-producten zijn beter bestand tegen interferentie - Pre-N-producten van Belkin zijn beter bestand tegen interferentie. Ze herkennen potentiële interferentie en gebruiken indien nodig automatisch een ander beschikbaar, storingsvrij, kanaal.
- De snelheid van Pre-N-producten van Belkin daalt niet tot het laagste niveau in netwerkomgevingen met verschillende modi indien een standaard 802.11g- of 802.11b-apparaat wordt toegevoegd aan een Pre-N-netwerk van Belkin.
- De snelheid van het Pre-N-product zal niet terugvallen naar standaard 802.11g- of 802.11b-snelheden - Pre-N-producten zullen gegevens blijven overdragen met een snelheid van 108 Mbps. Dit is iets wat concurrerende producten niet kunnen waarmaken
- Geavanceerde beveiliging - Bij activering van WPA-beveiliging (Wi-Fi® Protected Access) wordt uw draadloze netwerk via verbeterde encryptie beter beveiligd
- Pop-up-blokkering - Gratis 6 maanden Pop-up-, Adware- en Spyware-blokkering
Korte samenvatting Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card, Draadloos, PCI, WPA
Lange samenvatting Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless Pre-N Desktop Network Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s, Bandbreedte: 2,4 GHz. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Bandbreedte
Bandbreedte
2,4 GHz
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card
Belkin Wireless Pre-N Notebook Network Card
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F5D8010DF
 —