X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G Gaming Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D7330DF
Categorie :
Met een bridge kunt u verschillende netwerken op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld een draadloos netwerk op een ethernet netwerk. Met een repeater kunt u het bereik van uw draadloze netwerk vergroten, wat natuurlijk zeer handig is als u in een bepaalde kamer van uw huis of in een bepaalde hoek van uw kantoor een slecht bereik heeft.
bridges & repeaters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:33:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40094
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Wireless G Gaming Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G Gaming Adapter
Draadloze G game-adapter

Marketingtekst Belkin Wireless G Gaming Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G Gaming Adapter.
Draadloos G, of 802.11g, verwijst naar de netwerkstandaard die gegevensoverdracht met snelheden tot 54 Mbps mogelijk maakt en gebruik maakt van de 2,4GHz-band. Het is de ideale oplossing voor kleine woningen waarin op een flexibele manier muziek van het Internet gedownload en foto- of andere bestanden gedeeld moeten kunnen worden, zonder dat er kabels tussen computers aangesloten hoeven te worden. Draadloos G is ideaal voor het surfen op Internet en e-mailen. De draadloze G game-adapter stelt u in staat Ethernet-compatible computers en apparatuur, zoals bijvoorbeeld game-apparatuur, op uw draadloze netwerk aan te sluiten. Met een draadloze router als het centrale verbindingspunt, kunt u nu - via een DSL-modem - uw breedband-internetverbinding delen, bijvoorbeeld ten behoeven van online gamen.

Voordelen :
- Voegt draadloze 802.11g netwerkfunctionaliteit toe aan Ethernet-apparaten als game-consoles.
- Is compatibel met 802.11b- en 802.11g-apparatuur
- Stelt u in staat uw GameCube™, PlayStation®, of Xbox® aan te sluiten op een draadloos netwerk ten behoeve van online gamen
- Is geschikt voor alle Ethernet-compatible computers en netwerkapparaten
- Stelt de gebruiker in staat met een druk op de knop verbinding te maken met het draadloze netwerk
- Wordt gevoed via de USB-poort—hoeft niet op een stopcontact te worden aangesloten
- Biedt 64-bits en 128-bits WEP-encryptie
- Vereist geen stuurprogramma’s, installatie of configuratie
- Wordt geleverd met levenslange garantie en gratis technische ondersteuning
- Inhoud van de verpakking:
Draadloze G game-adapter
USB-naar-voeding-kabel
Installatie-cd
Handleiding (op cd)
Voedingsadapter
RJ45 Ethernet-netwerkkabel
- Systeemvereisten:
Game-console met Ethernet-poort
Twee vrije USB-poorten (indien USB-voeding gewenst)
Korte samenvatting Belkin Wireless G Gaming Adapter:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G Gaming Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G Gaming Adapter, Draadloos, DSSS, Stroom
Lange samenvatting Belkin Wireless G Gaming Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G Gaming Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G Gaming Adapter. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Spread spectrum methode: DSSS. Connectiviteitstechnologie: Draadloos. LED-indicatoren: Stroom
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Draadloos LAN
Spread spectrum methode
Spread spectrum is een methode om de hoeveelheid electromagnetische storing die een apparaat produceert te verminderen.
DSSS
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Kenmerken
LED-indicatoren
Stroom