X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
High-Speed Mode Wireless G Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D7231DF4
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:32:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 47244
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: lifetime warranty
Lange productnaam Belkin High-Speed Mode Wireless G Router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin High-Speed Mode Wireless G Router
Hi-Speed Draadloos G Router

Marketingtekst Belkin High-Speed Mode Wireless G Router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin High-Speed Mode Wireless G Router.
De hi-speed draadloze G-router van Belkin kunt u aansluiten op uw kabel of DSL-modem zodat uw computers uw breedband-Internetverbinding kunnen delen. Met deze routers kunnen uw computers tevens muziekbestanden, printers en harde schijven delen. Met behulp van extra draadloze of niet draadloze notebook- en desktopnetwerkkaarten kunt u tot wel 32 computers toevoegen aan uw draadloze netwerk.

De hi-speed draadloze G router maakt dankzij de High-Speed Mode (HSM) netwerksnelheden mogelijk die hoger liggen dan bij 802.11g. Dit betekent dat de snelheden in netwerkomgevingen met verschillende modi hoger liggen naarmate er meer 802.11g-apparaten aanwezig zijn. In netwerkomgevingen met uitsluitend HSM-apparaten zullen nog hogere snelheden gerealiseerd worden. HSM-technologie werkt goed samen met alle andere draadloze apparaten.

Productkenmerken
- Stelt uw computers in staat een breedband-Internetverbinding, muziekbestanden, printers en harde schijven te delen bij aansluiting op uw kabel- of DSL-modem
- 35% sneller dan 802.11g
- 6 maanden gratis Parental Control-webinhoudfilter
- Gratis 6 maanden Pop-up-, Adware- en Spyware-blokkering
- Geavanceerde beveiligingsmodi, waaronder WEP-encryptie en WPA
- Voldoet aan de 802.11g-standaard en is “backward compatible” met 802.11b-producten
Korte samenvatting Belkin High-Speed Mode Wireless G Router:
Deze korte samenvatting van de Belkin High-Speed Mode Wireless G Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin High-Speed Mode Wireless G Router, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3U, Stroom
Lange samenvatting Belkin High-Speed Mode Wireless G Router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin High-Speed Mode Wireless G Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin High-Speed Mode Wireless G Router. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3U. LED-indicatoren: Stroom. Max. overdrachtssnelheid: 0,125 Gbit/s, Overdrachtssnelheid: 125 Mbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkstandaard*
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3U
Design
LED-indicatoren
Stroom
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
125 Mbit/s
Max. overdrachtssnelheid
0,125 Gbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
D-Link DI-304/E router
D-Link DI-304/E router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DI-304/E
 —