X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G Universal Range Extender/Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D7132YY
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868574737
Categorie :
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14554
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point
Universele draadloze G range extender/accesspoint

Marketingtekst Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point.
De universele draadloze 802.11g range extender/accesspoint (RE/AP) maakt verbinding met uw netwerk en stelt u in staat uw pc’s met draadloze functionaliteit aan te sluiten op uw bedrade netwerk, bij gebruik van de Access Point-modus. Als u gebruik maakt van de Range Extender-modus, kunt u het bereik van uw bestaande draadloze netwerk vergroten. Nadat u de eenvoudige installatie hebt uitgevoerd, kunt u data en randapparaten delen evenals één internetaansluiting met al uw computers. De RE/AP maakt gebruik van standaard 802.11g-technologie voor snelle draadloze bestandsoverdracht en downloads. Het accesspoint biedt u een enorm groot bereik (tot maar liefst 450 meter) en een grotere onderlinge werkzaamheid in gemengde netwerkomgevingen.

Voordelen :
- data en randapparaten delen evenals één internetaansluiting met al uw computers.
- data, randapparatuur en uw internetverbinding delen met meerdere pc’s tegelijk
- eenvoudige installatie, gratis technische ondersteuning

Productkenmerken :
- De RE/AP is gebaseerd op standaard 802.11g-technologie, waardoor draadloze gegevensoverdracht kan plaatsvinden met snelheden tot 54 Mbps (werkelijk gerealiseerde overdrachts- en verbindingssnelheden zijn afhankelijk van de netwerkomgeving en de afstand)
- Is “backwards-compatible” met alle 802.11b 2,4 GHz draadloze apparatuur
- Biedt beveiligingsmogelijkheid via 64-bits- en 128-bits WEP-encryptie, WPA/WPA2 (Tkip/AES)
- Wordt geleverd met een speciale knop voor automatische configuratie in de repeater-modus
- Werkt met Macintosh®-computers en pc's
Korte samenvatting Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point, 802.11g, 802.11b, 450 m, Mac, PC, 802.11g, 802.11b
Lange samenvatting Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G Universal Range Extender/Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Frequentieband: 2.4. Datalink-protocollen: 802.11g, 802.11b. Max bereik buiten: 450 m, Compatibiliteit: Mac, PC, Voldoet aan industriestandaarden: 802.11g, 802.11b
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
2,4 GHz*
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
802.11g, 802.11b
Overige specificaties
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
450 m
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11g, 802.11b
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Mac, PC
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x Radio-Ethernet
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
3com

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 61881 channel partners already
3com 3CRWE776075-ME WLAN toegangspunt
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
3CRWE776075-ME
 — 
3com

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 61881 channel partners already
3com Switch Wless LAN Mgd Access Point AP2750
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
3CRWX275075A
 —