X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G USB Network Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D7050DE
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:16:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10072
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Wordt geleverd met levenslange garantie en kostenloze technische ondersteuning
Lange productnaam Belkin Wireless G USB Network Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G USB Network Adapter
Draadloze G USB-Netwerkadapter

Marketingtekst Belkin Wireless G USB Network Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G USB Network Adapter.
Met de Draadloze G USB-Netwerkadapter kunt u uw desktop- of notebookcomputer met USB-aansluitingen aansluiten op uw draadloze netwerk voor het delen van een Internetverbinding en bestanden. Nu kunnen desktopgebruikers tot uw netwerk toetreden, zonder dat ze hun pc hoeven te openen, maar door eenvoudig verbinding te maken via USB; laptopgebruikers blijven zo mobiel terwijl ze toch verbinding hebben met Internet.

Voordelen:
- Voegt de mogelijkheden van 802.11g draadloze netwerken toe aan desktop- en laptopcomputers, voor sneller draadloos netwerken op kantoor of thuis
- Past in elke standaard 1.0, 1.1 en 2.0 USB-aansluiting
- Biedt een 3 maal groter draadloos bereik dan 802.11a-adapters
- Biedt achterwaartse compatibiliteit met alle 802.11b-netwerkapparatuur
- Biedt beveiliging door draadloze 64- en 128-bits WEP-encryptie
- De accu van uw notebook gaat langer mee dankzij de geavanceerde chipset met laag energieverbruik
- Geschikt voor Windows 98 SE, 2000, Me en XP
Korte samenvatting Belkin Wireless G USB Network Adapter:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G USB Network Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G USB Network Adapter, Draadloos, USB, Windows 98 SE Windows Me Windows 2000 Windows XP, 3 x 802.11a, 3 x 802.11a
Lange samenvatting Belkin Wireless G USB Network Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G USB Network Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G USB Network Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Compatibele besturingssystemen: Windows 98 SE Windows Me Windows 2000 Windows XP, Max bereik buiten: 3 x 802.11a, Max bereik binnenshuis: 3 x 802.11a
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Energie
Stroomvoorziening via USB
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE
Windows Me
Windows 2000
Windows XP
Lijnuitgang
Yes
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
3 x 802.11a
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
3 x 802.11a