X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G Notebook Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D7010DE
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:21:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11768
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: levenslange garantie van Belkin
Lange productnaam Belkin Wireless G Notebook Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G Notebook Card
802.11g draadloze netwerkkaart voor notebook-pc's

Marketingtekst Belkin Wireless G Notebook Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G Notebook Card.
Belkin Netwerken presenteert zijn recentste vernieuwende product, de 802.11g draadloze netwerkkaart voor notebook-pc's. De kaart werkt als een ideaal zelfstandig apparaat dat u kant-en-klare netwerkmogelijkheden biedt. De kaart is uitgerust met baanbrekende 802.11g-technologie die het draadloos verzenden en downloaden van bestanden sneller maakt dan ooit. 802.11g-technologie biedt u netwerksnelheden die bijna vijfmaal hoger liggen dan de huidige Wi-Fi-standaard (802.11b). U kunt de kaart installeren in elke laptop met een 32-bit CardBus-slot, met de gemakkelijke en eenvoudige plug-and-play-technologie. Hij glijdt soepeltjes in het 32-bit CardBus-slot om een draadloze verbinding met uw netwerk mogelijk te maken. Draadloze netwerken met 54g-technologie zijn het eenvoudigst te implementeren. De kaart maakt gebruik van de draadloze 54g 2,4GHz-standaard en biedt u daarmee een enorm groot actief bereik (tot maar liefst 457 m) en een grotere onderlinge werkzaamheid in gemengde netwerkomgevingen. De 802.11g-technologie is achterwaarts compatibel met de 802.11b Wi-Fi-netwerkstandaard, zodat u snellere draadloze technologieën kunt implementeren in combinatie met bestaande 802.11b Wi-Fi-netwerken.

Voordelen :
- Voegt de mogelijkheden van 802.11g draadloze netwerken toe aan laptop-pc's, voor sneller draadloos netwerken voor kantoor of privé
- Past in elk standaard 32-bit CardBus-slot
- Biedt een driemaal groter draadloos bereik dan 802.11a-clients
- Biedt achterwaartse compatibiliteit met de 802.11b Wi-Fi-netwerkstandaard
- Biedt draadloze 64-bit en 128-bit WEP-gegevenscodering
- Stelt u in staat de Turbo Mode te gebruiken en toegang te krijgen tot het netwerk met 54Mbps, de hoogste gegevenssnelheid voor alle 802.11g clients
- De accu van uw notebook gaat langer mee dankzij de geavanceerde chipset met laag energieverbruik

Productkenmerken :
- Geschikt voor Windows® 98 SE, 2000, Me en XP
Korte samenvatting Belkin Wireless G Notebook Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G Notebook Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G Notebook Card, 802.11g, 802.11b, Draadloos, 32-bit CardBus, CardBus, 128-bit WEP, Plug-in
Lange samenvatting Belkin Wireless G Notebook Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G Notebook Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G Notebook Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Bandbreedte: 2,4 GHz. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit WEP. Voldoet aan industriestandaarden: 802.11g, 802.11b, Minimale systeemeisen: 32-bit CardBus, Formaat: Plug-in
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x Radio-Ethernet
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11g, 802.11b
Minimale systeemeisen
32-bit CardBus
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Formaat
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in