X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D7001UK
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:30:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10016
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card
Belkin Hi-Speed Draadloze G Desktopnetwerkkaart

Marketingtekst Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card.
Een hi-speed draadloze G desktopnetwerkkaart van Belkin stelt u in staat een desktopcomputer op uw draadloze netwerk aan te sluiten. Met een hi-speed draadloze G router van Belkin als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk, kunnen uw computers uw hi-speed Internetverbinding delen, evenals bestanden, printers en harde schijven.

De hi-speed draadloze G desktopnetwerkkaart maakt dankzij de High-Speed Mode (HSM) netwerksnelheden mogelijk die hoger liggen dan bij 802.11g. Dit betekent dat de snelheden in netwerkomgevingen met verschillende modi hoger liggen naarmate er meer 802.11g-apparaten aanwezig zijn. In netwerkomgevingen met uitsluitend HSM-apparaten zullen nog hogere snelheden gerealiseerd worden. HSM-technologie werkt goed samen met alle andere draadloze apparaten.
Korte samenvatting Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card, Draadloos, PCI, PC, 802.11g, 802.11b, Wireless LAN
Lange samenvatting Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin High-Speed Mode Wireless G Desktop Network Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Compatibiliteit: PC. Voldoet aan industriestandaarden: 802.11g, 802.11b, Netwerkfuncties: Wireless LAN
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
802.11g, 802.11b
Netwerkfuncties
Draadloze LAN
Lijnuitgang
Yes