X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
F5D5231DF4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D5231DF4
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:36:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 37276
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin F5D5231DF4 router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin F5D5231DF4 router
Kabel/DSL-gatewayrouter

Marketingtekst Belkin F5D5231DF4 router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin F5D5231DF4 router.
Met de Belkin 4-poorts kabel/DSL-gatewayrouter (de router) kunt u uw kabel- of DSL-internetaansluiting op eenvoudige wijze delen met alle aangesloten computers. U profiteert niet alleen van het gemak van netwerken maar ook van de voordelen van een breedbandinternetaansluiting zonder dat u hoeft te betalen voor extra serviceaansluitingen en extra modems. Met een NAT-firewall die potentiële hackers buitensluit, zorgt de router voor een waterdichte beveiliging van uw netwerk. Bovendien kunt u de toegang beperken tot een aantal of alle computers in het netwerk. Met behulp van VPN (Virtual Private Networking) kan de router zo worden geconfigureerd dat alleen geautoriseerde externe gebruikers tot het netwerk worden toegelaten.

Voordelen:
- U deelt één enkel breedbandinternetaccount met maximaal vier computers.
- Biedt de mogelijkheid om met hoge snelheid multiplayer-games te spelen.
- Ondersteunt PPTP, PPPoE, IPSec passthrough-protocollen en DHCP (cliënt en server).
- Gebruikt de ingebouwde switch voor het delen van bestanden en randapparatuur.
- Voorziet elke computer in uw netwerk van gereserveerde bandbreedte waardoor foutloze gegevensoverdracht mogelijk is.
- Beschermt uw computer en netwerk met een NAT-firewall tegen indringers.
• Inbraakpogingen in uw netwerk worden in logs vastgelegd.
• Geeft u vanaf externe locaties met VPN toegang tot uw netwerk.
• Voegt meer computers aan uw netwerk toe via de uplinkpoort.
• Werkt met Macintosh®-computers en pc's.
• Ondersteunt ook computers met Linux of Unix OS als besturingssysteem.
• Gemakkelijk te configureren via uw webbrowser of met behulp van de Easy Install Wizard.
Korte samenvatting Belkin F5D5231DF4 router:
Deze korte samenvatting van de Belkin F5D5231DF4 router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin F5D5231DF4, SNMP, 5 - 45 °C, 10 - 90 procent, NAT, PPTP, PPPoE, IPSec, DHCP, WAN, LAN
Lange samenvatting Belkin F5D5231DF4 router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin F5D5231DF4 router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin F5D5231DF4. Beheerprotocollen: SNMP, Ondersteunde netwerkprotocollen: PPTP, PPPoE, IPSec, DHCP. Firewall: NAT. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Netwerkfuncties: WAN, LAN, Connectiviteitstechnologie: Bedraad
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x 10/100 Ethernet
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
PPTP, PPPoE, IPSec, DHCP
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
NAT
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Yes
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Netwerkfuncties
WAN, LAN
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s