X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable/DSL Gateway Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D5231DE4
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868460146
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11075
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Cable/DSL Gateway Router:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable/DSL Gateway Router
Kabel/DSL-gatewayrouter

Marketingtekst Belkin Cable/DSL Gateway Router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cable/DSL Gateway Router.
Met de Belkin 4-poorts kabel/DSL-gatewayrouter (de router) kunt u uw kabel- of DSL-internetaansluiting op eenvoudige wijze delen met alle aangesloten computers. U profiteert niet alleen van het gemak van netwerken maar ook van de voordelen van een breedbandinternetaansluiting zonder dat u hoeft te betalen voor extra serviceaansluitingen en extra modems. Met een NAT-firewall die potentiële hackers buitensluit, zorgt de router voor een waterdichte beveiliging van uw netwerk. Bovendien kunt u de toegang beperken tot een aantal of alle computers in het netwerk. Met behulp van VPN (Virtual Private Networking) kan de router zo worden geconfigureerd dat alleen geautoriseerde externe gebruikers tot het netwerk worden toegelaten.

Voordelen:
• U deelt één enkel breedbandinternetaccount met maximaal vier computers
• Biedt de mogelijkheid om met hoge snelheid multiplayer-games te spelen
• Ondersteunt PPTP, PPPoE, IPSec passthrough-protocollen en DHCP (cliënt en server)
• Gebruikt de ingebouwde switch voor het delen van bestanden en randapparatuur
• Voorziet elke computer in uw netwerk van gereserveerde bandbreedte waardoor foutloze gegevensoverdracht mogelijk is
• Beschermt uw computer en netwerk met een NAT-firewall tegen indringers
• Inbraakpogingen in uw netwerk worden in logs vastgelegd
• Geeft u vanaf externe locaties met VPN toegang tot uw netwerk
• Voegt meer computers aan uw netwerk toe via de uplinkpoort
• Werkt met Macintosh®-computers en pc's
• Ondersteunt ook computers met Linux of Unix OS als besturingssysteem
• Gemakkelijk te configureren via uw webbrowser of met behulp van de Easy Install Wizard
Korte samenvatting Belkin Cable/DSL Gateway Router:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable/DSL Gateway Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable/DSL Gateway Router, NAT, Windows Macintosh Linux Unix
Lange samenvatting Belkin Cable/DSL Gateway Router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable/DSL Gateway Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable/DSL Gateway Router. Firewall: NAT. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Compatibele besturingssystemen: Windows Macintosh Linux Unix
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x Ethernet (RJ-45)
1x Power
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
NAT
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
Yes
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows
Macintosh
Linux
Unix
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s