X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Gigabit USB 2.0 Network Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D5055ED
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:23:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22122
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter
Gigabit USB 2.0-netwerkadapter

Marketingtekst Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter.
Met een gigabit USB 2.0-netwerkadapter van Belkin kan uw notebook of desktopcomputer verbinding maken met een gigabit-netwerk. Als u deze adapter hebt geïnstalleerd, kan uw computer grote bestanden op snelle en betrouwbare wijze delen met de rest van uw netwerk De adapter kan heel eenvoudig op de USB-poort van uw laptop of desktopcomputer worden aangesloten. Opeens kunt u werken met gigabit-snelheden van tot 1000 Mbps in plaats van de 480 Mbps die USB 2.0 normaal gesproken mogelijk maakt. Hoe werkt dit? De 5-poorts gigabit-switch van Belkin is het centrale verbindingspunt voor uw gigabit 10/100/1000-netwerk. Sluit uw gigabit-switch met Cat6-kabels van Belkin aan op uw computer en servers. Met een gigabit USB 2.0-netwerkadapter kan uw notebook of desktopcomputer verbinding maken met uw Gigabit-Ethernet-switch.
Korte samenvatting Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter:
Deze korte samenvatting van de Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter, IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3ab, Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet, Bedraad, USB
Lange samenvatting Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 1000 Mbit/s. Datalink-protocollen: Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3ab
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Netwerk
Ethernet LAN
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3ab
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
5