X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CardBus Network Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5D5010G
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:23:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11974
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime warranty.
Lange productnaam Belkin CardBus Network Card:
De korte redactionele beschrijving van Belkin CardBus Network Card
CardBus netwerkkaart

Marketingtekst Belkin CardBus Network Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin CardBus Network Card.
De Belkin CardBus netwerkkaart voor pc's is een uitstekende oplossing voor het aansluiten van uw laptop- of notebook-pc op een breedband-internetmodem en voor het opbouwen van een 10/100 Base-T Ethernet netwerk. De netwerkkaart voldoet aan de Ethernet standaard voor IEEE 802.3 en 802.3u. De kaart is gemakkelijk te installeren en past in elk vrij 32-bit CardBus slot van Type II. Hierna kunt u uw pc op een kabel- of DSL-modem aansluiten en voorts bestanden en randapparaten delen met computers die op het netwerk zijn aangesloten. Door de extra Wake-on-LAN functie blijven uw bronnen beschikbaar zelfs als de computers in slaaptoestand zijn.
Korte samenvatting Belkin CardBus Network Card:
Deze korte samenvatting van de Belkin CardBus Network Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin CardBus Network Card, Bedraad, CardBus, RJ45, Notebook, IEEE 802.3, 802.3u, Windows 98, 2000, Me, / XP
Lange samenvatting Belkin CardBus Network Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin CardBus Network Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin CardBus Network Card. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: CardBus, Aansluiting(en): RJ45. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Compatibiliteit: Notebook. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.3, 802.3u, Compatibele besturingssystemen: Windows 98, 2000, Me, / XP, Netwerkfuncties: Ethernet/Fast-Ethernet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Aansluiting(en)
RJ45
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Notebook
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, 802.3u
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast-Ethernet
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, 2000, Me, / XP