X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5C105NS2-TEL
Categorie :
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7684
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange garantie.
Lange productnaam Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret
Belkin 5-Voudige Beveiligde Stekkerdoos 2M Kabel Met Overspannings- En Tel Fax Beveiliging 27 000 Amps 720+104 Joule Emi Rfi Filter Euro 30.000 Garantie Op Aangesloten Apparatuur. Incl. 2 M Telefoonkabel

Marketingtekst Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret.
Een spanningspiek of blikseminslag kan uw computer(s) en waardevolle data in een fractie van een seconde onherstelbaar beschadigen. Daarom moeten computers beveiligd worden met een SurgeMaster® met een telefoonlijnbeveiliging die aangepast is op het internet.
Korte samenvatting Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret:
Deze korte samenvatting van de Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret
Lange samenvatting Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Surge Protector 5Way + Tel 2m Ret
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs