X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
48 Port Cat6 Patch Panel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F4P638-48-AB5
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868493908
Categorie :
Number of circuits, usually of the same or similar type, which appear on jacks for monitoring, interconnecting, and testing circuits in a convenient, flexible manner.
patch panelen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:46:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38534
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel
48-poorts Cat6-patchpaneel; zwart; 2U

Marketingtekst Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel.
Het Cat6-patchpaneel is verkrijgbaar met 12, 24 of 48 poorten. Alle uitvoeringen zijn geschikt voor montage in een 19"-rack.
Geschikt voor montage in een 19"-rack
Levenslange garantie van Belkin.
Verkrijgbaar met 12, 24 of 48 poorten
Korte samenvatting Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel:
Deze korte samenvatting van de Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel, Cat6, 19"
Lange samenvatting Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 48 Port Cat6 Patch Panel. Bekabelingstechnologie: Cat6. Rack-montage: 19"
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
Cat6
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
48
Kenmerken
Rack-montage
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
19"