X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
7-in-1 notebook-aansluitset
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3X1724ED
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868584644
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24866
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset
7-in-1 notebook-aansluitset

Marketingtekst Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset.
Deze 7-in-1 aansluitset van Belkin is de ideale oplossing voor mobiele notebookgebruikers en stelt u in staat uw USB- en netwerkkabels waar u wilt op een georganiseerde en eenvoudige manier aan te sluiten.

Kenmerken:
- Bevat verschillende kabelsoorten, inclusief automatisch oprolbare USB- en netwerkkabels en adapters.
- Voorkomt een kabelwarboel.
- Biedt opbergmogelijkheid voor uw kabels wanneer deze niet gebruikt worden.

De set bevat de volgende USB-, RJ11-, RJ45-kabels en adapters:
- Automatisch oprolbare USB-kabel van 0,8 m (type A male/A female).
- Automatisch oprolbare CAT5e-kabel van 1,1 meter (type RJ45/RJ45) voor het aansluiten van een DSL/kabelmodem, gatewayrouter of patchpaneel op een computer.
- Automatisch oprolbare modemkabel van 1,3 meter (type RJ11/RJ11) voor het aansluiten van uw computer op een telefoonlijn.
- USB-adapters (A male/B male, MiniB 4-polig male en MiniB 5-polig male) voor het aansluiten van een printer, hub, scanner, cd/dvd-station, camcorder, camera etc. op een computer.
- Crossover-adapter voor een rechtstreekse verbinding van twee computers.
Korte samenvatting Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset:
Deze korte samenvatting van de Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset, RJ-11, RJ-45, USB (A), Zwart
Lange samenvatting Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 7-in-1 notebook-aansluitset. Lengte snoer: 1,1 m, Kleur van het product: Zwart. Aansluiting(en): RJ-11, RJ-45, USB (A)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,1 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-11, RJ-45, USB (A)