X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Serial File Transfer Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3X171B10
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:29:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12745
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Serial File Transfer Cable:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Serial File Transfer Cable
Belkin Seriële Bestandsoverdrachtskabel 3 meter

Marketingtekst Belkin Serial File Transfer Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Serial File Transfer Cable.
Bent u het zat om bij het thuis werken diskettes te moeten gebruiken om informatie uit te wisselen? Met de rechtstreekse kabelverbinding van Belkin kunt u direct bestanden, mappen, modems en nog veel meer delen. Belkin maakt het leven gemakkelijk.

De seriële bestandsoverdrachtskabel verbindt twee computers met óf een seriële male DB9- óf een DB25-poort. Ze zorgen ervoor dat u bestanden, mappen, e-mail, en randapparatuur als modems en CD-Rom-drives kunt delen.
Korte samenvatting Belkin Serial File Transfer Cable:
Deze korte samenvatting van de Belkin Serial File Transfer Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Serial File Transfer Cable, DB9 & DB25, Zwart
Lange samenvatting Belkin Serial File Transfer Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Serial File Transfer Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Serial File Transfer Cable. Lengte snoer: 3 m, Kleur van het product: Zwart. Aansluiting(en): DB9 & DB25
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
3 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Aansluiting(en)
DB9 & DB25
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Serial File Transfer Cable
Belkin Serial File Transfer Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F3X171N10
 —